Søk i Aktiv i Oslo

Er du på jakt etter en uterestaurant eller uteservering i Oslo med: 

  • Vannkant-mat og beach-vibber?
  • Takterrasser med utsikt over Oslo by?
  • Utehygge med utsyn over Oslos yrende byliv?
  • Duggfrisk pils på fortauskafé?
  • Mulighet til å arrangere årets sommerfest?

Da har du kommet til rett sted; her finner du over 60 fortryllende uteserveringer i Oslo.

Hvilken uteservering er best for “Guttas Kveld” eller “Jentenes Sprell” i sommer?

Du vet den følelsen – den god-følelsen – når solen skinner, det er vamt i luften og det er duket for en bekymringsfri kveld ute med gjengen. Da finnes det som regel ingen tvil om at bord på en uterestaurant i Oslo må inkluderes.

Køene er ofte lange. Hvis du har du sett folkemengdene som venter og lengter ved inngangen til noen av Oslos mest populære uteserveringer, er det kanskje ikke nødvendig å nevne at det er lurt å være tidlig ute, (eller sjekke om bordreservasjon er mulig).

Men, hvor drar de fleste kompiser og venninner i Oslo når de skal nyte kalde drinker og god mat i sommervarmen?

Blant disse finner du alt fra american dining, fingermat og generøse måltdier til show stopping cocktails.

5 gode grunner til å å spise utendørs

  • Trivselsfaktoren ute er skyhøy under åpen himmel
  • Det gir deg utsikt, nye inntrykk og indre ro
  • Mat smaker rett og slett bedre utendørs
  • Det gir en pause fra folkemengder, uten å måtte gå inn
  • Det er godt for både kropp, sjel og sinn med frisk luft

Sommerfest og natteliv på uteservering i Oslo

Solnedgang i Oslo er vakkert! Solnedgangen kan du selvsagt oppleve hvor enn du er. Kanskje enda bedre blir det på en uterestaurant i Oslo – med et glass i hånden under sorbetfarget himmel. Ahh..magi.

Flere av restaurantene har en stor uteservering som holder åpent til langt på kveld, (mange med bølgeskvulp som nærmeste nabo). Noen blir til et yrende utsted med god stemning. Du finner disse blant annet på Aker Brygge, Tjuvholmen, Grünerløkka og i Sentrum.

Når det er tid for å organisere årets sommerfest er det en fordel å vurdere restauranter med uteservering. Du krysser nok fingrene for skyfri himmel og et utendørs arrangement, men begynner det plutselig å plaske ned har dere muligheten til å gå inn. De aller, aller fleste restaurantene med uteservering i Oslo tilbyr booking for sommerfester. På noen steder kan du leie hele uteserveringen og spille opp til høy musikk og partyfaktor.

Hvis du vil slippe oppgaven med å kontakt flere forskjellige for å se hvilke muligheter du har, hjelper vi deg gjerne. Sende oss en e-post på post@aktivioslo.no, skriv gjerne hvor mange dere er og hvilke datoer som passer, så kontakter vi alle for deg og sender deg tilbud du kan vurdere før du tar en avgjørelse.