Olivia Tjuvholmen

Italiensk kjøkken ved sjøen i Oslos nye bydel. Olivia på Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen.

Se menyen her.

Ved sjøen i en av Oslos nyeste bydeler, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Området er bygget på tre holmer ute i fjorden, og nettopp dette er grunnen til at akkurat denne restauranten er inspirert av Venezia.

Sommerfest, julebord og andre festligheter

Olivia Tjuvholmen ligger sentralt i Oslo og er et perfekt møtested for store og små fester. Enten du vil arrangere kick off, julebord, firmafest, after work eller feire bursdag legger restauranten til rette for at du skal få den beste opplevelsen. Lokalet har en mezzanin som passer perfekt dersom dere vil sitte for dere selv.

Uteservering

Olivia Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen. Uteområdet er utstyrt med peis, varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. Her kan du nyte sene ettermiddager og kvelder blant myldrende folkeliv på sommerhalvåret.

Meny

Med fokus på italienske råvarer serverer de pizza, pasta og andre italienske retter – alt laget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. På Olivia Tjuvholmen får du også en helt spesiell meny der kjøkkensjefen selv har reist ned og hentet oppskrifter til Menù Venezia, som består av typiske retter for dette området. Restauranten har også flere alternativer for glutenfritt, vegansk og vegetariansk.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.