Restaurant Park 29

Park 29 holder til i Oslos eldste trevilla, bygget i 1847. Her kan de ta imot de fleste selskaper, og tilbyr flere lekre chambre séparées. Er dere riktig mange, leier de også ut hele restauranten – inklusive den vakre hagen. Da er det plass til opptil 200 personer.

Se menyen her.

Park 29 er en «fine dining» restaurant midt i sentrum av Oslo. Vårt kjøkken er inspirert av det spanske og franske med en nordisk vri og serveres med våre nøye utvalgte viner. Hos oss kan du sitte for seg selv i «Chambre Séparée» eller booke bord i restauranten.

Gratis parkering
Vi har gratis parkering rett utenfor restauranten. Spør en av våre servitør etter parkeringskort.

Middag
Nyt en rekke fransk/spansk inspirerte retter i kanskje Oslos koseligste restaurant sammen med venner og familie!

Firmafest
Ta med deg sjefen og kollegaer på 3-retters middag med eller uten vinpakke. Man vi da få benytte seg av eget Chambre Séparée og kan velge mellom a la carté eller selskapsmeny. Vi ber om forhåndsbestilling av meny for store grupper for en bedre gjennomgang av middagen.

Konfirmasjon
Vi tar imot konfirmasjoner hos oss med matservering og kaker og kaffe. Meny avtales i forkant. Ved konfirmasjoner påfaller det en leie av lokalet mellom kr 5000 – 10 000 avhengig av størrelse på selskapet.

Bryllupsmiddag
Det er fint mulig å ta bryllupsmiddagen hos bestående av 3-retters meny og komplimenterende viner. Vi kan også leie inn DJ og lage fest i 2. etasje.

Chambres Séparées
Chambre 1: Opptil 6 personer
Chambre 2: Opptil 12 personer
Chambre 3: Opptil 20 personer
Chambre 4: Opptil 26 personer
Chambre 5: Opptil 48 personer

Her kan du lese mer om mulighetene. 

Maks kapasitet
Vi kan ta imot selskaper opptil 84 gjester.

Meny
Velg mellom kamskjell, viltretter og søte desserter! Vi oppdaterer meny hver 3-4 uke som alltid blir lagt ut på vår nettside park29.no. Når det kommer til våre selskapsmenyer er de tilpasset grupper på 8 personer og oppover, og vi ber om at selskapet må enes om en felles meny – det vil si like retter til alle. Kjøkkenet tilpasser selvfølgelig rettene for allergikere og diettbehov. Vi setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før selskapet skal holdes.

Uteservering
På fine sommerdager har vi kanskje Oslos fineste og florerende uteservering. Nyt en god lunsj fra vår sommermeny eller bare ta noe kaldt og godt i glasset.

Leie utover åpningstider
Park 29 åpner dørene kl 16:30 man-fredag og kl 12:00 lørdager og kjøkkenet stenger kl 22:00. Restauranten lukker dørene opprinnelig kl 00:00, men om dere skulle ønske å være her utover det vil det påløpe en timepris på 3500,-. Vi holder åpent utenom ordinære åpningstider for større grupper etter avtale. Gi beskjed på forkant om dette skulle være ønskelig.

Overnattingsmulighet
Skal du bli ver natten kan vi ordne med overnatting rett ved siden av restauranten på Camillas Hus.

Priser:
Enkeltrom kr 1.990
Dobbeltrom kr 2.950 (1 eller 2 person)
Junior suite kr 3.950 (1 eller 2 person)

Historie
Park 29 ble bygd som en privatbolig i 1845 og var en del av slottsarkitekt Linstows plan for de omkringliggende områdene da han tegnet Det kongelige slott. Husets eier den gang var byråsjef Brynje.

Huset er et av Oslos eldste trehus i sveitserstil og det har vært brukt som privatbolig helt frem til det ble ombygd til Restaurant.

Sveitserhuset er verneverdig utvendig som innvendig, og dets særegenhet er blitt ivaretatt i minste detalj i ombyggingen fra privatbolig til en elegant og koselig restaurant. Det er brukt klassiske møbler i utforming av hotellet. Alt det historiske ved huset er ivaretatt i samarbeid med byantikvaren, samtidig som en har kombinert det med det tjuende århundrets krav til komfort, eleganse og sikkerhet.

Park 29 er blitt et hotell med atmosfære og eleganse hvor vi har prøvd å tilstrebe en historisk og autentisk stil. Vårt ønske er at Park 29 skal være et første valg når du skal ha deg en god middagsopplevelse og et sted hvor du føler deg velkommen.

Les mer om Park 29. 

 

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.