Restaurant Park 29

Park 29 holder til i Oslos eldste trevilla, bygget i 1847. Her kan de ta imot de fleste selskaper, og tilbyr flere lekre chambre séparées. Er dere riktig mange, leier de også ut hele restauranten – inklusive den vakre hagen. Da er det plass til opptil 200 personer.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

En klassisk restaurant

I dag er Park 29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har de hentet fra disse landene, og det beste av det Norge har å by på.

Selskap hos Park 29

Park 29 har chambres séparées for fire, 12, 16 og 22 personer. Er dere riktig mange, leier de også ut hele restauranten – inklusive den vakre hagen. Da er det plass til opptil 200 personer.

Deres separate chambres separées kan tilpasses fra to til 22 gjester: Perfekt for arbeidslunsjer så vel som intime selskaper.

Uteservering

Du kan trygt legge sommerfesten til Park 29. På fine dager i sommerhalvåret vil uteserveringen også være åpen. Her er det plass til rundt 80 personer sittende. I den vakre hagen kan de enkelt legge til rette for de fleste selskaper.

Les mer om Park 29.