Søk i Aktiv i Oslo

Restaurant Park 29

Park 29 holder til i Oslos eldste trevilla, bygget i 1847. Her kan de ta imot de fleste selskaper, og tilbyr flere lekre chambre séparées. Er dere riktig mange, leier de også ut hele restauranten – inklusive den vakre hagen. Da er det plass til opptil 200 personer.

Se menyen her.

Park 29 er en «fine dining» restaurant midt i sentrum av Oslo. Deres kjøkken er inspirert av det franske med en nordisk vri, og serveres med nøye utvalgte viner. Her kan dere sitte mer privat i deres chambre séparée eller booke bord i restauranten.

MIDDAG
Nyt en rekke fransk/spansk-inspirerte retter i kanskje Oslos koseligste restaurant sammen med venner og familie!

FIRMAFEST
Ta med deg sjefen og kollegaer på 3-retters middag med eller uten vinpakke. Man vil da få benytte seg av eget chambre séparée og kan velge mellom a la carté eller selskapsmeny. De ber om forhåndsbestilling av meny for store grupper for en bedre gjennomgang av middagen.

KONFIRMASJON
De tar imot konfirmasjoner med matservering, kaker og kaffe. Meny avtales i forkant. Ved konfirmasjoner påfaller det en leie av lokalet mellom kr 5000 – 10 000 avhengig av størrelse på selskapet.

BRYLLUPSMIDDAG
Det er fint mulig å ta bryllupsmiddagen bestående av 3-retters meny og komplimenterende viner. De kan også leie inn DJ og lage fest i 2. etasje.

FLERE CHAMBRE SÉPARÉES
Badet: opptil 4 personer
Kontoret: 0pptil 10 personer
Soverommet: opptil 16 personer
Biblioteket: opptil 18 personer
Hovedsalen: opptil 40 personer

Her kan du lese mer om mulighetene.

MAKS KAPASITET
De kan ta imot selskaper opptil 60 gjester.

MENY
Velg mellom kamskjell, viltretter og søte desserter! De oppdaterer menyen hver 3. – 4. uke, og du finner den på deres nettside park29.no. Når det kommer til deres selskapsmenyer er de tilpasset grupper på 8 personer og oppover, og de ber om at selskapet må enes om en felles meny – det vil si like retter til alle. Kjøkkenet tilpasser selvfølgelig rettene for allergikere og diettbehov. De setter pris på tilbakemelding av menyvalg senest 3 dager før selskapet skal holdes.

UTESERVERING
På fine sommerdager har vi kanskje Oslos fineste og florerende uteservering. Nyt en god lunsj fra deres sommermeny, eller bare ta noe kaldt og godt i glasset.

LEIE UTOVER ÅPNINGSTIDER
Park 29 åpner dørene kl. 16:00 man-fredag og kl. 12:00 lørdager, og kjøkkenet stenger kl. 22:00. Restauranten lukker dørene opprinnelig kl. 00:00, men om dere skulle ønske å være her utover det, vil det påløpe en timepris på 3500,-. De holder åpent utenom ordinære åpningstider for større grupper etter avtale. Gi beskjed i forkant om dette skulle være ønskelig.

OVERNATTINGSMULIGHET
Skal du bli over natten, kan de ordne med overnatting rett ved siden av restauranten på Camillas Hus.

Priser:
Enkeltrom kr 1.990
Dobbeltrom kr 2.950 (1 eller 2 person)
Junior suite kr 3.950 (1 eller 2 person)

HISTORIE
Park 29 ble bygd som en privatbolig i 1845 og var en del av slottsarkitekt Linstows plan for de omkringliggende områdene da han tegnet Det kongelige slott. Husets eier den gang var byråsjef Brynje.

Huset er et av Oslos eldste trehus i sveitserstil, og har vært brukt som privatbolig helt frem til det ble ombygd til restaurant.

Sveitserhuset er verneverdig, utvendig som innvendig, og dets særegenhet er blitt ivaretatt ned til minste detalj i ombyggingen fra privatbolig til en elegant og koselig restaurant. Det er brukt klassiske møbler i utforming av hotellet. Alt det historiske ved huset er ivaretatt i samarbeid med byantikvaren, samtidig som en har kombinert det med det tjuende århundrets krav til komfort, eleganse og sikkerhet.

Park 29 er blitt et hotell med atmosfære og eleganse hvor de har prøvd å tilstrebe en historisk og autentisk stil. Deres ønske er at Park 29 skal være et førstevalg når du skal ha deg en god middagsopplevelse og et sted hvor du føler deg velkommen.

Les mer om Park 29.

Se anmeldelsene på Tripadvisor.

OM SULT-GRUPPEN
SULT-Gruppen er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn, både for firma og privatpersoner. De setter fokus på gode matopplevelser og tilrettelegger og møter hver kundes egne behov. De drifter lønnsomt og utvider stadig med konsepter innenfor kafé-, restaurant- og utelivsnæring.

Send melding til Restaurant Park 29

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.