Søk i Aktiv i Oslo

La Fable

  • La Fable Vis kart

Sentralt plassert med Stortinget som nærmeste nabo har brasseriet La Fable umiddelbart ved åpning tilegnet seg en fransk sjarm så sjelden i Oslo at du ellers må til Paris for å finne den. «Det skal være en opplevelse å gå på restaurant». Denne påstanden får vind i seilene i de lekre lokalene til La Fable.

På La Fable sitter du og nikker med hodet i takt med tyggene. Samtidig tar du innover deg en atmosfære bestående av upretensiøs god stemning. Her er det store smil, elegante detaljer og en spennende vri på fransk mat som gjør smakene uforglemmelige – det er rett og slett himmelsk.

Hele menyen finner du her.

Enda bedre blir det med deres fløyelsmyke service i stil til stoler og sosiale sofaer i myk champagnepreget plysj. Brasseriet er lunt og lyst på en og samme tid. De store vakre vindusflatene bringer inn både liv og farger fra omgivelsene.

Kjøkkensjefen er håndplukket fra Frankrike og menyen er levende; basert på sesongens råvarer og fantastiske smakskombinasjoner. Menyen er også altinkluderende. Både små og store retter, vegetar og veganske tilbud, samt polert til fullstendig balanse mellom knasende, soft, søtt og syrlig. La Fable er like mye en smaksopplevelse som det er hyggelig.

La Fable; kom som du er – bli så lenge du vil

Til La Fable er du velkommen enten du vil svinge innom av ren nysgjerrighet, eller for å bli sittende hele dagen. “Kom som du er og bli så lenge du vil-stemningen” fyller lokalene med gjester som vil tilbake, igjen og igjen.

Lunsj, et nytt kontor for dagen (alene eller med kollegaer), after-work og middag er fire nøkkelfaktorer. En forfriskende cocktail, en liten kopp kaffe eller en romantisk helaften hvor den parisiske sfæren maler dere røde og rosa i kinnene er tre til. Uansett anledning er La Fable en god idé.

Tenk moderne eleganse, vakkert naturlig lys, plysj, avslappet, romantikk og fenomenalt parisisk brasserie med ny og spennende vri på de tradisjonelle brasserie-menyene.

“La Flemme” – Takterrasse

Når våren kommer vil takterrassen åpne og Flemme by La Fable er en realitet. «La Flemme» betyr nonchalant latskap, så her skal du kunne nyte edle dråper og franske delikatesser.

Her kan dere ta sommerefesten til toppen av Karl Johan, med utsikt over bybildet, trukket tilbake i en parisisk atmosfære bare La Flemme kan gi.

Inviter inntil 90 sittende for mat og drikke, og 120 til mingling for private sammenkomster på taket. Fingermat, dj, eller full meny – her er det helt opp til dere.

Sjømatbaren og grillen står klar!

Nyheter kommer på løpende bånd

La Fable er mer et enn et brasserie, mer enn en bar og mer enn mat og drikke i god atmosfære, dog er det definitivt parisisk. Her vil det med tiden dukke opp både et fransk bakeri, cocktailbar, vinrom og vinbar, en sosial lounge og en uteserving med hvite duker i middelhavsstemning. Det hele er og blir som å vandre inn i en spennende bok med et univers av særegne kapitler.

Velkommen til La Fable!

Send melding til La Fable

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.