Søk i Aktiv i Oslo

Lekter´n

Lekter’n er Oslos største uteservering og desidert mest besøkte sommerservering. De tenner på grillen, eller serverer deg havets lekkerheter – i fantastiske omgivelser i Oslos indre havn.

Idyll på Aker Brygge

Hver vår og sommer, helt siden Lekter’n åpnet som uterestaurant i 1986, har stedet vært ensbetydende med sol, sjø, blide mennesker, god mat og leskende drikke. Byens største uterestaurant er Oslos desidert best besøkte sommerservering. Lekter’n byr god mat og drikke i behagelige former og i fantastiske omgivelser i Oslos indre havn.

Arrangementer på Lekter`n

Lekter´n passer perfekt for ditt arrangement på den lyse tiden av året – med utsikt over havet og festningen blir det vanskelig å finne noe bedre sted i solen.

Her kan du arrangere sommerfester, kick-off, fest, jubileum, bursdag og andre feiringer, alt i fra mindre til større feiringer. De har en total kapasitet på 1200 sitteplasser, så her er mulighetene mange.

Det er blant annet mulig booke Lektern`s flotte tak eksklusivt for ditt selskap for inntil 240 personer. Her nyter dere av grillmat og havets delikatesser i flotte omgivelser på vannet, med utsikt til Akershus festning og folkelivet på Aker Brygge.

Her kan du lese mer om Lekter`n.

Send melding til Lekter´n

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.