Søk i Aktiv i Oslo

Prindsen Hage

Prindsen Hage - en fantastisk bakgårdsoase midt i Oslo sentrum. En slags røff og herlig hagestemning, perfekt for alle - også for barnefamilier. Lei hele eller deler av hagen til årets sommerfest, firmaarrangement, bryllup eller annet.

Både kombinasjon og formel er sabla god, og den organiske, naturnære estetikken er helt deres egen. I Prindsen Hage kan du slappe av i sola, nyte grønt gress, høre på humlesus og samle fregner på nesa i koselige omgivelser sammen med venner og familie. Hit kan du komme enten du er ute etter en crispy burger i brioche-brød med syrlig coleslaw og salt bacon som sitter som et skudd. Like populært er det for en fredagspils og hverdagslunsj med venner eller kollegaer, kanskje en formiddagstur med barna som sover i vognen etter trilletur med barselgruppa. Prindsen Hage har noe for alle og enhver.

Her kan du lese mer. 

Mat og drikke

I Oslos desidert diggeste bakgård står det fem ulike foodtrucks – Bindaas, Kaal, Copine Café, Good Mood Street Food og La Piada  – og disse foodtruckene er ikke til å kimse av. Maten er nydelig!

Arrangement i Prindsen Hage

Du kan reservere bord for 4-24 personer. For små grupper (4-6) vil dere få et bord. For større grupper vil dere få bord ved siden av hverandre i samme område. Bordreservasjoner må gjøres minst et døgn i forveien.

For større grupper, spesielle arrangement eller andre henvendelser kan du ta direkte kontakt med Prindsen Hage gjennom kontaktskjemaet på denne siden, eller direkte fra deres nettside.

Her passer alt fra bedriftsarrangementer, en casual sommerfest med god mat og drikke, eller en skikkelig aktivitetsdag med hageleker, så vel som bryllup i form av hagefest. Stedet kan leies for små og store grupper, enten man ønsker å reservere et bord eller hele hagen. Perfekt for sammenkomster med vennegjengen eller kollegaer. Det er også mulig å sette opp telt i hagen, slik at man er sikret uansett vær.

Sosialt med hagespill

I Prindsen Hage finner du et drøss av morsomme hageleker. Perfekt kombinasjon med arrangement, sommerfest og teambuilding.

Dette er en unik mulighet for uformelle treff med flere ulike aktiviteter. I kombinasjon med mat og drikke blir dette en sosial happening dere sent vil glemme. Reserver bord, eller ta kontakt for ønske om å leie området til ditt arrangement.

Praktisk informasjon

– Makskapasitet i Prindsen Hage: Normalt sett opp til 1500 personer, midlertidig redusert til 700 grunnet koronapandemien.
– Catering, mat og drikke: Mat selges pr porsjon med kontaktfri betaling, catering forhåndsbestilles
– 20 års aldersgrense etter kl 18.00
– Passer for alle type arrangementer: Bryllup, konserter, firmafester, bursdager m.m.
– Utleie av en rekke ulike hagespill
– Ønsker man å reservere bord (mindre sammenkomster, afterwork, bursdager, e.l.) gjøres det her
– Ønsker man å arrangere større event kan du ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden

Kontaktfri betaling

Kontaktfri betaling skjer enkelt via Appless.no. Du scanner QR-koden bord, trykker på linken som dukker opp og bestiller alt du vil ha. Betalingen trekkes via Vipps og du får melding når ordren er klar for henting i baren eller i en av matbodene.

Velkommen!

Kontakt Prindsen Hage

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.