Søk i Aktiv i Oslo

Café Skansen

Café Skansen på Christiania Torv er viden kjent for å være Oslos hyggeligste uteservering. Lokalene inne plasserer restauranten blant byens mest intime og lune atmosfærer - og det med all sin rett. Ypperlig til både lunsj, brunch, middag og selskaper.

Café Skansen 

For et sted! Restauranten har sjarmert sine gjester i årevis og det er tydelig hvorfor et besøk ender i et ønske om gjentagelse. Når solen har sluttet å varme uteserveringen, vil peisen inne varme opp både stemning og kalde dager. Her vil du bare bli sittende, rett og slett.

Skandinavisk mat, lunsj og champagnebruch er tre nøkkelord. Middag, helaften og upåklagelig service er tre til. Her ligger trivselsfaktor og service helt på toppen. 

Café Skansen ligger historisk og sentralt plassert, på hjørnet av Christiania Torv, med utsikt over Kontraskjæret og Akershus Festning. En vakker og gyllen perle i Oslo sentrum som inviterer til en herlig opplevelse, ute som inne.

Les mer om Café Skansen på deres hjemmeside her.

Julelunsj

Cafe Skansen er det perfekte stedet å nyte en herlig julelunsj i hjertet av byen. Med sin sjarmerende atmosfære og vakre beliggenhet i nærheten av Akershus festning og Aker Brygge, gir denne restauranten ekte julestemning.

Her kan du forvente deg en julelunsjopplevelse som er både velsmakende og innbydende. De tilbyr et variert utvalg av julespesialiteter som ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og deilige julesmaker, alt tilberedt med omhu og ekte kjærlighet til tradisjonelle norske smaker.

Julebord

Hos Cafe Skansen kan du oppleve et julebord som virkelig fanger essensen av den norske julefeiringen. Med en nydelig beliggenhet ved Oslofjorden, og en varm og innbydende atmosfære, er dette stedet å samle venner, familie eller kolleger for en uforglemmelig julebordopplevelse.

De serverer en herlig rekke av tradisjonelle juleretter som saftig ribbe, mørt pinnekjøtt og den deilige lutefisken som vi alle elsker. I tillegg kan du glede deg over et bredt utvalg av julesmaker og søtsaker som vil tilfredsstille dine smaksløker.

Se mer her.

Mat og drikke

Menyen og vinkartet er like levende som årstidene. Maten er sesongbasert med kortreiste og lokale råvarer så langt det lar seg gjøre. 

Café Skansen har i årevis briljert på kjøkkenet med deilig skandinavisk husmannskost; nydelig dandert i rause porsjoner. Med kjøkkensjef Pierre Ginstfeldt i spissen opplever du en matopplevelse med retter og råvarer som er behandlet med kjærlighet, ærlighet og omtanke. Her frister de med smaksrike smørbrød, hengmørnet entrecote (tilberedt akkurat slik du ønsker) og kremet fiskesuppe du vil komme tilbake for.

Står vinsmaking før middagen på ønskelisten, eller vinparing til god og ærlig mat hvor ingenting er lagt opp til tilfeldighetene? Da er med andre ord Café Skansen stedet å besøke.

Se hele menyen her.

Selskap på Café Skansen

Med offentlig transport kun et kort kastanjekast unna er det enkelt for alle å komme seg til Café Skansen. Dog er det langt mer enn beliggenheten som gjøre det perfekt for selskap og sosiale samlinger. 

Lokalene er romslige, men lune, og ypperlig for både små og store selskaper skreddersydd etter dine ønsker. Fra firmaarrangement, til bursdag, julebord, jubileum, konfirmasjon eller bryllupsfest, eller andre sosiale og minnerike sammenkomster. Lokalene på Café Skansen vil utvilsomt gjøre ethvert selskap til et flott et – uansett formål. Om sommeren kan et selskap reservere hele eller deler av uteserveringen.

De setter mer enn gjerne sammen en 3- og 4-retters meny med vinanbefalinger om ønskelig.

Kapasitet opptil 70 gjester.

Ved forespørsel om et selskap kan du benytte det direkte kontaktskjemaet på denne, sende en e-post eller ringe. 

Kontakt 

Rådhusgata 32, 0151 Oslo
Tlf: +47 24201311
E-post: bordbestilling@cafeskansen.no

Facebook: @cafeskansen
Instagram: @cskansen

Velkommen til Café Skansen!

Cafe Skansen

Send melding til Café Skansen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.