Søk i Aktiv i Oslo

Stortingsgaten 4 Roof Top

I toppen av Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste selskapslokaler med panoramautsikt. Her får du utsikt utover Stortinget, Karl Johans Gate og Holmenkollen. To loungeområder, egen bar, 150 sitteplasser under tak og alt av nødvendige fasiliteter gjør denne lokasjonen unik.

I tillegg til Roof Top “hagen” har vi en bar i 1.etg og en nattklubb i kjelleren.

Totalkapasitet på 450 mennesker.

Les mer her. 

Selskap

På Roof Topen i Stortingsgaten 4 kan du arrangere alle typer fester hele året. Vi kan tilbyr alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører. Lokasjonen er nyoppusset og har store vindusflater som gir rikelig med utsikt og lys, samt frihetsfølelse på varme sommerdager hvor man enkelt kan justere vinduene og taket av/ned.

Roof Topen er frodig og tidsriktig med mye grønt inspirert av Italia og Paris med Oliventrær, lyktestolper og spesialdesignet Epoxy bord gjør loopen unik. Roof topen egner seg for selskaper opptil 150 gjester sittende og man kan rigge opp med ulike bordoppsett.

Julebord

Roof Topen i Stortingsgaten 4 er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. Sult-gruppen leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

Bryllup

Sult-gruppen arrangerer mange bryllup hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Videre har vi satt sammen en bryllupspakke som gjør det enkelt for dere å beregne kostnader og budsjett.

Les mer om Sult-gruppen. 

Send melding til Stortingsgaten 4 Roof Top

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.