Søk i Aktiv i Oslo

Stortingsgaten 4 Roof Top

I toppen av Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste selskapslokaler med panoramautsikt over Oslo. Glasspergola, to loungeområder, egen bar, 150 sitteplasser under tak og alt av nødvendige fasiliteter gjør denne eventlokasjonen helt unik.

På Roof Topen får du utsikt utover Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og i tillegg sjøutsikt. Her er en glasspergola som gjør eventlokasjonen perfekt for selskap året rundt. I tillegg gjør deres to loungeområder utenfor pergolaen, egen bar, 150 sitteplasser under tak og alt av nødvendige fasiliteter denne lokasjonen unik for sin beliggenhet.

I tillegg til “Roof Top-hagen” har de en bar i 1. etg. og en nattklubb i kjelleren. I Stortingsgaten 4 har de et unikt utelivkonsept i 3 etasjer.

Totalkapasitet på 450 mennesker.

Les mer her. 

Selskap

På Roof Topen i Stortingsgaten 4 kan du arrangere alle typer fester hele året. De kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med sine leverandører. Lokasjonen er nyoppusset og har store vindusflater som gir rikelig med utsikt, lys og ikke minst frihetsfølelse. På varme sommerdager kan man enkelt justere vinduene og taket av/ned.

Roof Topen er frodig og tidsriktig med mye grønt inspirert av Italia og Paris – med oliventrær, lyktestolper og spesialdesignet Epoxy-bord gjør loopen unik. Roof topen egner seg for selskaper opptil 150 gjester sittende, og de kan rigge opp med ulike bordoppsett.

Julebord

Roof Topen i Stortingsgaten 4 er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. Sult-gruppen leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Deres prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

Markeringer

De har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Roof Topen.

Kurs og konferanse

Det er fullt mulig med kurs og konferanser. En typsik konferansedag på S4 Roof Top:

Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse
Kl. 12:00 – 13:00 – Lunsj
Kl. 13:00 – 14:00 – Aktivitet
Kl 14:00 – 16:00 – Faglig konferanse

De har ulike standard konferansepakker, og kan også skreddersy en pakke som passer akkurat for deres behøv.

Konferansepakke 1
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 470,-.
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

Konferansepakke 2
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 595,-.
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

Videre etter konferansen kan de rigge om til middag og fest.

Bryllup

Sult-gruppen arrangerer mange bryllup hvert år og har svært god kompetanse på dette. De kan hjelpe dere med alt fra a-å, og ved større bryllup kan de også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Videre har de satt sammen en bryllupspakke som gjør det enkelt for dere å beregne kostnader og budsjett.

Bryllupspakke
– Aperitiff
– 3-retters middag
– 4 – 8 glass vin til maten
– Bryllupskake
– Kaffe og avec
– Fri bar

kr. 2195,- inkl. mva (fri bar m/brennevin).
kr. 1995,- inkl. mva (fri bar u/brennevin).

Diverse informasjon

Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. Videre vil all servering avsluttes kl. 02.30, og gjestene må forlate lokalet innen kl. 03.30.

Kapasitet
Opptil 150 sittende.

Fint å vite
De dekker med hvite duker og damaskservietter dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av deres leverandører. De har en ubetjent garderobe for sine gjester samt barfasiliteter. Videre kan de formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4 000,-
Projektor og lerret kr 1 500,-
Sceneelement kr 650,- (1x2m)

De ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte!

Det er mulig å hele lokalet, men pris kan du få ved forespørsel. Den ligger mellom kr. 50 000 og 400.000.

Om SULT-gruppen
SULT-Gruppen er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn, både for firma og privatpersoner. De setter fokus på gode matopplevelser og tilrettelegger og møter hver kundes egne behov. De drifter lønnsomt og utvider stadig med konsepter innenfor kafé-, restaurant- og utelivsnæring.

Les mer om Sult-gruppen. 

Send melding til Stortingsgaten 4 Roof Top

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.