Søk i Aktiv i Oslo

Pastis Bistrobar

Albert Bistro har spent buen mot et nytt navn og mesterverk - og truffet blink! Velkommen til Pastis Bistrobar på Aker Brygge. Frokostrestaurant, fransk mat og drikke, iøynefallende detaljer og upåklagelig beliggenhet - med havutsikt.

Pastis Bistrobar er en moderne fransk bistro med kvalitet i alle ledd; hovedretter, småretter, vin og cocktails, interiør, atmosfære og beliggenhet. Den franskinspirerte maten skaper ønsker om gjentagelse – dette er et sted du alltid vil tilbake til. I tillegg har Pastis en trendy barmeny og et moderne vinkart med bredt utvalg av franske viner av første rate. 

Besøk Pastis Bistrobar sin hjemmeside her for å se mer.

Arrangere selskap på Pastis Bistrobar

Med sentral plassering, havutsikt og slående interiør er det hele som å vandre inn i fransk eleganse med velbalanserte toner av gylne, smaragdgrønne og pudderrosa detaljer. Dette kombinert med nydelig mat og drikke, åpen peis, hint av marmor og tallrike krystallkroner skaper en atmosfære sjelden å finne i Oslo. Med andre ord: Pastis er perfekt for selskap, mindre frokostmøter og arrangementer.

Pastis er delt inn i ulike områder og det er mulig å leie hele eller deler av restauranten.

Selskapskapasitet på hele Pastis Bistrobar er 6 – 150 personer.
Maks kapasitet på det nedre området er 40 – 50 personer.
Maks kapasitet oppe på eget platå er 18 personer.

Les mer. 

Frokostmøte på Pastis Bistrobar

Pastis er en av Oslos svært få, men definitivt beste frokostrestaurant. Dørene åpner kl. 08.00 mandag – fredag, kl. 09.00 lørdag og søndag, og er derfor ypperlig for både frokostmøter, en felles frokost med venner og kollegaer eller alene i selskap med morgenkaffen, dagens avis og nydelig havutsikt. 

Uteservering

Uteservering på Aker Brygge taler for seg selv. Det er ren magi, men mer magisk blir det med de parisiske detaljene på Pastis. Uteserveringen er stor med flotte preg av kronjuveler i taket, lyslenker og ferskentoner kombinert med turkis og marmor. Hva er vel bedre med et glass eller et måltid med havet som nærmeste nabo – i et lite stykke Paris?

Alltid ledige plasser

Pastis og deres søsterrestaurant, Louise Restaurant & Bar – som ligger vegg i vegg – holder både baren og bord ledige for kunder som vil svinge innom for et glass vin, en cocktail, fullt måltid eller småretter på deling til deilig musikk i bakgrunnen. Hit er du alltid hjertelig velkommen.

Kontakt Pastis Bistrobar

3 Stranden, 0250 Oslo
Tlf: +47 21 02 36 30
E-post: booking@pastisbistrobar.no

Facebook: @pastisbistrobar
Instagram: @pastisbistrobar

Velkommen til Pastis Bistrobar!

Send melding til Pastis Bistrobar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.