Søk i Aktiv i Oslo

FYR Bistronomi & Bar

FYR Bistronomi & Bar serverer innertier etter innertier. En sann gave for alle ganer. Levende menyer, kompromissløs kvalitet og en spektakulær jordnær restaurant med en deilig likevekt av rustikk og eleganse. 

Himmelen ankom Oslo da FYR åpnet dørene! Buen ble spent mot den franske bistronomique-trenden – og de traff blink.

Med idyllisk plassering, egen oase og uteservering, og interiør som et lunt og kobberrikt eventyr, er det hele som å vandre inn i kjelleren til en kulinarisk fransk château langs Oslos vakre vestkantperle – Hegdehaugsveien. Likevel er atmosfæren kjærlig og ujålete – en avslappet bistro – fullspekket av folkelig gourmet.

På FYR kan du booke bord, arrangere et mindre eller større selskap eller ta en spontan drop-in. 

Glem terningkastet – dette er YATZY!

FYR Bistronomi

FYR er deres egen tolkning av bistronomi – en kombinasjon av avslappet bistro, og de gode matopplevelsene gastronomi representerer.

Menyen er til enhver tid basert på kvalitetsrike (de absolutt beste) råvarene i sesong, så vel som håndplukkede råvarer fra andre kulinariske verdenshjørner. Her står eier og stjernekokken, Sebastian Myhre, i spissen og både høyt og lavt sammen med resten av staben, hvilket sørger for harmonerte og balanserte matopplevelser som virkelig setter spor.

FYR er kjent for en leken og svært kreativ meny, og dette gjenspeiles i hvordan de upåklagelig tilbereder, danderer og presenterer den fantastiske maten. 

Park

Hele sommerhalvåret har FYR – uten minste tvil – en av de aller fineste uteserveringene i Oslo. Her finner du bord under de varme solstrålene hele kvelden, så vel som bord under frisk skygge fra flotte trær om det er å foretrekke.

Start måltidet med en magisk cocktail som letter stemningen i solvarmen, mens du sitter få meter unna Hegdehaugsveien – i det som er og virkelig føles som en skjermet, privat og solrik hage. 

Matbar

Når magen ikke romler, men det allikevel er ønskelig med småretter og drinker, hvor stjernene bak bardisken baserer cocktails på rettene og sesongens råvarer, er Matbaren helt perfekt. Cocktails er en naturlig del av opplevelsen på FYR og her kan du nyte pairing til rettene som serveres, eller booke cocktailbord i helgene. De holder også alltid plasser åpne for drop-in.

FYR legger til rette for fantastiske selskap og arrangementer 

  • Med 250 sitteplasser ute i parken og 90 sitteplasser inne, er det tilrettelagt for både mindre og større arrangementer. De tilrettelegger på slik måte at det hele oppleves sømløst, med gjester som kan lene seg tilbake og bare nyte
  • For selskaper med 6 personer eller mer, inne i restauranten, har FYR to ulike selskapsmenyer å velge mellom: Litt FYR eller Full Fyr
  • For selskaper med 8 personer eller mer, ute i parken, tilbyr FYR to varianter av sin Parkmeny

Ved allergier, gi beskjed minst to dager i forveien.

Bordreservasjon

Her er FYR – atter en gang – unik. Få steder tillater bordreservasjon på sin uteservering, det kan du gjøre på FYR. Du kan også reservere et bord inne, eller i matbaren med et cocktailbord. 

After Work på FYR

Hva er vel bedre enn After Work-stemning når fredagen kommer og det endelig er helg? Hver fredag fra 16.00 – 19.00 er det After Work. I dette tidsrommet får du deres signatur-østers, med citronette og eplegranité, til 30,- pr stk.

Fun fact: FYR fikk til og med en liten name drop i siste episode av “Thomas Giertsen: Helt perfekt” – 

“Hvordan var det på FYR a?” 

“Det var HELT fantastisk… Ja, ja!” 

Noen ganger er opplevelsen så sensasjonell at ord ikke strekker til, og den scenen forklarer FYR ypperlig. 

Velkommen!

Send melding til FYR Bistronomi & Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.