Søk i Aktiv i Oslo

Abelone Kjøkken & Bar

Spisestedet Abelone Kjøkken & Bar er en restaurant med en forkjærlighet for USA, det gode liv, blues & rock’n roll. En folkelig bar og spisested med stor appetitt for øl og matglede.

Spisestedet ligger midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt i Brugata på Vaterland.

Atmosfæren på Abelone Kjøkken & Bar er inspirert av amerikansk blues & rock’n roll bar på sitt beste. Tøft og rått. Uformelt og hyggelig. Dette er definitivt baren for blues rock & roll midt i sentrum av Oslo.

Atmosfæren har det beste fra to verdenshjørner; hvor den amerikanske sørstats-kulturen møter norsk nabolagsbar i en uslåelig kombinasjon. Interiøret er tøft og rått mens stemningen er uformell og hyggelig. Tak og vegger består av murstein og grafittikunst preger veggene.

Les mer. 

Mat & drikke 

Øverst på menyen står spesialiteten barbecue, og i baren finnes et raust utvalg av drikke, med et særs godt utvalg av craft beer.

Abelone har også et stort vinskap som kan friste med de deiligste smaker. Her finnes alt fra tørre tyskere til fruktige franske og amerikanske viner.

Aromaen fra kjøkkenet og grillen sprer seg smakfullt utover Vaterland og lokker til seg gjester fra fjern og nær. Det er bare å slå seg ned og nyte livet med noe deilig i glasset og vente på et forrykende måltid.

På menyen har de alt fra smakfulle lunsjretter til deilige delingsretter til middag.

Send melding til Abelone Kjøkken & Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.