Søk i Aktiv i Oslo

Bryllupslokaler i Oslo

Bryllupslokaler i Oslo roper på de gifteklare – 2022 begynner å bli fullbooket

Cecilie Madland Lyngnes, bryllupsplanlegger i Oslo, deler sine ekspertråd.

Her finner du også oversikt over alle de vakre og svært populære bryllupslokalene i Oslo.

 

Bryllupsfest i vakre bryllupslokaler

Bryllupslokaler i Oslo har holdt dørene stengt i lang tid, og mange har utsatt sine bryllup.

Ble det felt noen tårer ved siden av kjolen, med mange spørsmål om når du skal få gå ned midtgangen i all din vakre prakt? Det er du ikke alene om. Eller kanskje er du nyforlovet og kjenner trykket fra de allerede utsatte bryllupene? Hymens lenker og den søte musikken har måttet la seg vente. Ikke siden 1927 har det vært så få bryllup i Norge som i 2020. Hvilket betyr – det blir det bryllupsboom i 2022. 

Vil du gå rett til oversikten over vakre bryllupslokaler i Oslo? > Klikk her.

 

Vi ser nå et skinnende kjærlighetslys i enden tunnelen, og bruder over hele verden har gitt fra seg et kollektivt sukk av lettelse; bryllupssesongen er snart igang igjen. Både bryllupslokaler i Oslo, kirker, bryllupsplanleggere og andre nøkkelpersoner har fått kjenne på trykket. Det begynner allerede nå å bli fullbooket i lang tid fremover. 

Det spås å bli satt nye bryllupsrekorder i 2022 på:

Vi har snakket med en av Oslos aller beste bryllupsplanleggere – Cecilie Madland Lyngnes i 4Seasons Weddings – hun forteller at trykket er intenst, men at det fortsatt finnes flere muligheter for å booke sitt drømmelokale for 2022.

Det er helt riktig! 2022 blir et år i kjærlighetens navn. Det er også en kjensgjerning at mange bryllup som ble utsatt fra 2020 til 2021, nå er utsatt til 2022; derfor begynner mange lokaler og populære venuer å bli fullbooket. Nå gjelder det å være raskt ute og finne ulike bryllupslokaler i Oslo som passer brudeparets drøm og visjon.” 

Her får du en nydelig og stor oversikt over bryllupslokaler i Oslo, fullspekket med bilder og all informasjon du trenger.

Bryllupsdekor

Bryllupslokaler i Oslo har grått i takt med knuste bryllupsdrømmer

Bryllupssesongen ble hardt rammet av pandemien. Flere gråtende bruder har ringt Cecilie i full fortvilelse og stilt spørsmålene alle har lurt på. “Hva skal vi gjøre nå? Hvordan er det best å planlegge bryllup fremover? Kan vi booke bryllupslokaler med avbestillingsgaranti? Burde vi utsette bryllupet til 2023 for å være på den sikre siden? Hjelp!” Her har Cecilie mange gode råd å komme med.

“Etter 1,5 år i pandemi er alle leverandørene på tilbudssiden, så langt det lar seg gjøre. De fleste strekker seg langt for å hjelpe til. Husk at det mange overlever av i dag – er depositum. De kan derfor ikke love bort den avholdte tiden, for så å få en avbestilling kort tid før – uten å sitte igjen med noe. Ha derfor en god dialog med utleier. Kanskje dere kan få et gavekort på despositumet som dere kan benytte til leie av lokalet igjen senere, dersom bryllupet må utsettes? Dersom alle aktuelle bryllupslokaler i Oslo er fullbooket, er det heller ingen dum idé å se på andre dager eller årstider, eller kanskje rett og slett utsette det til neste år. Ved en utsettelse får dere bedre tid, sikret dere drømmehelgen, muligheten til å velge og vrake mellom bryllupslokaler i Oslo, og dere får også tid til å spare opp mer midler.”

Bryllup må ikke være på en lørdag

Bryllupsåret 2022 kommer til preges av mange utsatte bryllup, i tillegg til alle de nyforlovede. Året vil hovedsakelig blir drevet av tilgjengelighet og forlovede par som kjemper for de mest populære lørdagene. Vi spurte Cecilie om det kan være en idé å booke bryllupslokaler i Oslo litt utenfor høysesongen og helger? Hva med bryllup i ukedager? 

“JA!” sier Cecilie, og oppfordrer til å se på alternative dager.

“Hva med en fredag? En inneklemt dag? Søndag? Få gjester har problemer med å ta en dag fri om de får beskjed i god tid. Og ikke minst: Hva med høst- eller vinterbryllup? Ofte kan man få en bedre deal OG man kan få flere vakre og unike bilder. Tenk igjennom det noen ganger før dere bestemmer dere, men ikke la drømmen bli knust om deres dato ikke er ledig. Det er tross alt ekteskapet og troskapen dere lover hverandre som er viktigst i under kjærlighetsfeiringen, ikke nødvendigvis datoen eller stedet.” 

Høstbryllup

Vinterbryllup er et vakkert alternativ når bryllupslokaler i Oslo er fullbooket for sommeren

La bryllupsmagien male dere røde og rosa i kinnene

En ting er i alle fall sikkert. Det blir magi igjen. Det blir bryllup. Det blir store JA og vakre bryllupsdager fremover. Det blir omsider en ring på begges finger og de etterlengtede ordene “du kan nå kysse bruden”. Avslutningsvis påpeker Cecilie igjen at det gjelder å være raskt ute om brudepar ønsker å booke et av mange vakre bryllupslokaler i Oslo for 2022.

Mulighetene er mange, og Oslo byr på flere gjemte diamanter enn de fleste er klar over. Her finner du oversikt over idylliske bryllupslokaler i Oslo som tillater medbrakt drikke, medbrakt alkohol og medbrakt mat, samt beliggenhet, antall plasser, størrelse, stil og atmosfære.

Enten du leter etter de fineste bryllupslokalene i Oslo, billige bryllupslokaler, de mest eksklusive, trendy eller moderne bryllupslokaler i Oslo sentrum, eller vil bringe bryllupsfølget til et tradisjonelt bryllupslokale – finnes det få til ingen begrensninger i Oslo og omegn. Det hele ligger til rette for triumf. Hva enn dere måtte drømme om, byr byens atmosfære på alt det utsøkte en bryllupsfest i Oslo skal bestå av. 

Anbefalte bryllupslokaler i Oslo

Sjøholmen selskapslokale på Blommenholm

Sjøholmen Selskapslokale, bryllupslokaler i Oslo

Glenne Gård

Glenne gård, bryllupslokaler i Oslo

Gjestestuene På Norsk Folkemuseum, Bygdøy

Gjestestuene på Bygdøy, bryllupslokaler i Oslo

Sporten på Holmenkollen

Sporten på Holmenkollen, bryllupslokaler i Oslo

Lysebu Bryllupslokale på Holmenkollen

Lysebu Bryllupslokale i Oslo, bryllupslokaler i Oslo

Se flere vakre og idylliske bryllupslokaler i Oslo her <<

Vi i Aktiv i Oslo ønsker dere en uforglemmelig bryllupsdag med alt dere ønsker dere. 

Nygifte, bryllupslokaler i Oslo