Søk i Aktiv i Oslo

Sjøholmen Selskapslokale

Sjøholmen ligger plassert i sjøkanten på Blommenholm – kun 20 minutter fra Oslo Sentrum. Med spektakulær sjøutsikt og nyoppussede lokaler er dette en uoppdaget perle for mange.

Lokasjonen har en kapasitet på opptil 80 gjester innendørs, samt opptil 200 gjester på uteserveringen. På Sjøholmen kan det arrangeres alt fra store bryllup og konferanser til mindre selskap og jubileer.

Sommerfest på Sjøholmen
Ta sommerfesten til nye høyder på Sjøholmen Selskapslokale! La gjestene ankomme Blommenholm med båt hvor de ønskes velkommen med et kaldt glass bobler. Videre blir man vist til teltet hvor det er dekket til middagselskapet. Her kan man ha diverse underholdning eller bare nyte den fine sjøutsikten og solnedgangen. Festen vil fortsette i lokalet inne etter kl 23:00 og avsluttes kl 03:00.

Selskap
Sjøholmen selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører.

Sjøholmen har to rom til utleie – hovedrommet og peisestuen.
Hovedrommet tar opptil 60 gjester og peisestuen tar opptil 30 gjester. Peisestuen passer fint til mindre sammenkomster eller kan leies sammen med hovedrommet.

Les mer om Sjøholmen. 

Bryllup
Vi arrangerer mange bryllup på Sjøholmen hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Videre har satt sammen en bryllupspakke som inkluderer det vi erfarer er hva våre kunder ønsker til sitt bryllup.

BRYLLUPSPAKKE

  •  Leie
  •  Aperitiff
  •  3-retters middag
  •  4 gl vin til maten
  •  Bryllupspakke
  •  Kaffe og avec
  •  Fri bar –

Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- inkl. mva for bryllupspakke med fri bar uten brennevin.

Julebord
Sjøholmen Selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

Markeringer
Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Sjøholmen Selskapslokale.

Kurs & Konferanse
Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes hos oss, i tillegg har vi leverandører på det meste. Vi har sjøen nærmeste nabo og stort uteområde så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter. Sjøholmen kan rigges opp til ønsket konferanseoppsett.

Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse

Kl. 12:00 – 13:00 – Lunsj

Kl. 13:00 – 14:00 – Aktivitet

Kl 14:00 – 16:00 – Faglig konferanse

Våre møtepakker er som følger:

Dagsmøtepakke 1
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 370,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

Dagsmøtepakke 2:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 515,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

Diverse Informasjon 
Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. All servering avsluttes kl 02:30 og dørene stenger kl 03:00. Da må alle gjester forlate lokalet.

Kapasitet 
opptil 80 sittende inne
Uteplassen opptil 200 gjester

Fint å vite 
Vi dekker med hvite duker og damaskservietter, dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av våre leverandører. Vi har en ubetjent garderobe for våre gjester samt bar fasiliteter. Videre kan vi formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4000,-
Projektor og lerret kr 1500,-
Sceneelement kr 450,- (1x2m)

Vi ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte!

Les mer om Sjøholmen. 

Kontakt Sjøholmen Selskapslokale

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.