Søk i Aktiv i Oslo

Sjøholmen Selskapslokale

Sjøholmen ligger plassert i sjøkanten på Blommenholm – kun 20 minutter fra Oslo Sentrum. Med spektakulær sjøutsikt og nyoppussede lokaler er dette en uoppdaget perle for mange.

Lokasjonen har en kapasitet på opptil 80 gjester innendørs, samt opptil 200 gjester på uteserveringen. På Sjøholmen kan det arrangeres alt fra store bryllup og konferanser til mindre selskap og jubileer.

SOMMERFEST PÅ SJØHOLMEN

Ta sommerfesten til nye høyder på Sjøholmen Selskapslokale! La gjestene ankomme Blommenholm med båt hvor de ønskes velkommen med et kaldt glass bobler. Videre blir man vist til teltet hvor det er dekket til middagselskap. Her kan man ha diverse underholdning eller bare nyte den fine sjøutsikten og solnedgangen. Festen vil fortsette i lokalet inne etter kl. 23:00 og avsluttes kl. 03:00.

SELSKAP

Sjøholmen selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. De kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med sine leverandører.

Sjøholmen har to rom til utleie – hovedrommet og peisestuen.
Hovedrommet tar opptil 60 gjester og peisestuen tar opptil 30 gjester. Peisestuen passer fint til mindre sammenkomster, eller det kan leies sammen med hovedrommet.

Les mer om Sjøholmen.

BRYLLUP

De arrangerer mange bryllup på Sjøholmen hvert år og har svært god kompetanse på dette. De kan hjelpe dere med alt fra a-å, og ved større bryllup kan de også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. De har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Videre har de satt sammen en bryllupspakke som inkluderer alt det kunder erfaringsmessig ønsker til sitt bryllup.

Bryllupspakke

– 3 retters middag
– 4-8 gl vin til maten
– Bryllupskake
– Kaffe og avec
– Fri bar

Pris kr. 2195,- ink. mva
Pris kr. 1995,- inkl. mva med fri bar uten brennevin.
Leie av lokalet er kr. 15 000.

JULEBORD

Sjøholmen Selskapslokaler er velegnet til julebord både for privatpersoner og firmaer. SULT leverer alt fra 3-retter til tradisjonell julemat med vin som passer til. Våre prosjektledere bistår med planleggingen og sørger for at gjennomføring av julebordet blir etter ditt ønske.

MARKERINGER

Her har de bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Sjøholmen Selskapslokale.

KURS & KONFERANSE

Velg mellom ulike standard konferansepakker eller la de skreddersy en pakke som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes her, i tillegg har de leverandører på det meste. Med sjøen som nærmeste nabo og et stort uteområde er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter i pausene. Sjøholmen kan rigges opp til ønsket konferanseoppsett.

Kl. 09:00 – 12:00 – Faglig konferanse
Kl. 12:00 – 13:00 – Lunsj
Kl. 13:00 – 14:00 – Aktivitet
Kl 14:00 – 16:00 – Faglig konferanse

Deres møtepakker er som følger:

Dagsmøtepakke 1
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 470,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød

Dagsmøtepakke 2:
Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 – kr. 595,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer.

DIVERSE INFORMASJON

Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. All servering avsluttes kl. 02:30 og dørene stenger kl. 03:00. Da må alle gjester forlate lokalet.

Kapasitet 
Opptil 80 sittende inne
Uteplassen opptil 200 gjester

Fint å vite 
De dekker med hvite duker og damaskservietter dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av deres leverandører. Her er det ubetjent garderobe for gjestene samt bar fasiliteter. Videre kan de formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement.

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4000,-
Projektor og lerret kr 1500,-

De ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte!

Les mer om Sjøholmen.

Om SULT-gruppen

SULT er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersonen. De setter fokus på gode matopplevelser og møter hver kundes behov. De driver lønnsomt og driver nå konsepter innen kafe- og restaurantnæringen.

Send melding til Sjøholmen Selskapslokale

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.