Søk i Aktiv i Oslo

– Smak deg gjennom Mathallens godsaker

 mathallen2

Hver søndag fremover dekker Mathallen opp et bugnende langbord med smakebiter fra alle de ulike butikkene.  Til en fast pris kan du smake så mye du har lyst.

– Mange har etterlyst muligheten til å kunne få smake på litt av hvert av det Mathallen har å tilby. Derfor dekker vi nå til langbord på Torget på søndager. Bordet vil fylles med deilige retter fra de ulike butikkene og serveringsstedene, sier Silje Aspen Ellingstad, senterleder Vulkan.

Hver søndag fremover – også gjennom hele sommeren – fra klokken 16. 00 dekkes langbordet opp. Det er ikke mulig å forhåndsreserve plass. Til en fastpris på 250 kroner kan du smake på små mye du bare vil.

– Langbord er sosialt og raust – akkurat slik som Mathallen er. Her er det bare å ta seg en tur – enten alene eller med venner, som turist eller osloborger og slå seg ned. Her blir det både kalde og varme retter – og både søtt og salt, sier Aspen Ellingstad.

Mathallen

Supertirsdag
Mathallen har også en annen nyhet: Hver tirsdag fremover har alle butikker supertilbud på sesongens produkter.

– Vi vil kunne friste med knallgode priser eller produkter som du rett og slett ikke får tak i andre steder i byen. Dette blir tilbud som gjør at du helt enkelt velger å ta omvei om Mathallen på vei hjem fra jobb, frister Aspen Ellingstad.

Fakta om Mathallen:

  • Mathallen Oslo ligger på Vulkan-området i Oslo.
  • Vulkan ligger sentralt mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Området er fylt med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke.
  • Mathallens 33 aktører tilbyr mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på det unike.
  • 890 000 besøkende siden åpningen i oktober i fjor.
  • Åpningstider: Hoveddørene åpner 08 tirsdag – fredag, og 10 lørdag og søndag.
  • Lett adkomst med bil og 400 p-plasser. Buss 34 og 54, trikk11-12-13
  • Utbygger er Aspelin Ramm som har en finger med i spillet i byutviklingsprosjekter der kultur er en viktig ingrediens – som blant annet DogA i Hausmanns gate 16 og Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen.
  • Vulkan Jernstøperi var navnet på brobyggerverkstedet som lå her. «Gamle Broverksted» har blitt til Mathallen. Navnet Vulkan ble lånt av den romerske guden Vulkan/Vulcanus, som var en av Olympens «hovedguder». I romersk mytologi fremstår han som ildens, smias og håndverkets gud.