Søk i Aktiv i Oslo

Dette er Norges råeste Digitale Teambuilding

Over 400 bedrifter og over 5000 privatpersoner i Norge har prøvd seg som agenter i Megazones digitale aktiviteter. I verden er det over 200 000! Med andre ord: Dette er digital teambuilding på sitt beste! 

Blant flere hundre andre har Elkjøp, Telenor, Kolonial, Schibsted, Sparebank1, Oslo Kommune, Tv2 og Coop brukt Megazones Digitale Teambuilding.

“Morsomt og noe helt unikt! Aldri prøvd noe liknende, men dette anbefales virkelig!” – Jon-Erik Kristiansen, Johnny Rockets Norge

 


Sherlock Holmes – murder at the mansion 

Løft dine ansatte inn i nye digitale sfærer! Etter massiv suksess med fjorårets “Pegasus Project” har Megazone lansert et helt nytt digitalt spill for bedrifter, Sherlock Holmes – murder at the mansion. En oppgradert spillopplevelse med usedvanlig god kvalitet, hvor det er fokus på konkurranse og samarbeid, krydret med spenning og mystikk. Dette er en digital og interaktiv opplevelse, der deltakerne sitter på hver sin pc og jobber sammen som et lag. Klarer dere å hjelpe Sherlock Holmes med å finne ut hvem som er morderen før tiden renner ut?

Sherlock Holmes er et virtuelt, spennende og fartsfylt eventyr. Det passer for bedrifter som ønsker å samles digitalt – helt perfekt som en engasjerende og utfordrende aktivitet til digitale møter.

Ansatte må ikke nødvendigvis gjennomføre samtidig. Flere større bedrifter har valgt å gjennomføre over 1-2 uker. En egen highscoreliste vil til slutt kåre vinnerlaget.

Et lag består av 3-5 personer, og 5 til 5000 deltakere kan spille samtidig. Dere velger helt selv når dere ønsker å starte, det er først når lisenskoden blir tastet inn på nettsiden/portalen at tiden starter.

Les mer om Sherlock Holmes her.

Dette burde flere i Norge få oppleve

Kan man finne på noe gøy, selv om alt er stengt ned? Så absolutt! Megazone har i snart 30 år tatt imot gjester midt i Oslo sentrum, men pandemien har satt en stopper for sosialt samvær. I 2020 kom Megazone i dialog med et utviklerteam i Tyskland. De gjennomførte digital teambuilding for første gang og ble svært positivt overrasket. Da tenkte menneskene bak Megazone, `dette var utrolig gøy og absolutt noe vi burde la flere i Norge få oppleve.´ Nå, snart 2 år senere, har de to engasjerende og fantastiske digitale spill – “Pegasus Project” og “Sherlock Holmes” – perfekt for digital teambuilding.

“Vi er 100% sikre på at dere kommer til å få en flott opplevelse med disse digitale spillene.” – Megazone

Hjemmekontor og mangel på tilhørighet og samhold

Megazones ønske var å skape noe som kunne samle gjengen til sosiale, morsomme, hyggelige og smittevennlige aktiviteter.

Digitale enheter har vært omfavnende elementer under pandemien; en sikker vei til kontakt med sine venner og kolleger. Å opprettholde og å bygge bånd mellom kolleger er ekstra viktig når teamet jobber fra hjemmefra. Enten digital teambuilding er for moro skyld eller for å bidra til å påvirke arbeidet, er tiden til å bistå det virtuelle teamet ditt en investering som gir utbytte i team-samhold og arbeidsytelse.

To undersøkelser fra 2020 og 2021 avdekket at digitaliserte arbeidsplasser ga følelsen av at arbeidet ble “usynlig” og at kolleger manglet følelsen av tilhørighet og samhold. Den røde tråden gjennom begge undersøkelsene var at mange følte på ensomhet når de jobbet hjemmefra.

Hele 94% av arbeiderne i undersøkelsene sa at samhold og tilknytning til sine kolleger var avgjørende for teamets suksess. 19% sa at samhold og tilknytning var den viktigste faktoren for en følelse av velvære på jobben.

Megazone har funnet en løsning! Inviter til digitale, dog sosiale, spillkvelder og teambuilding.

 

Les mer om Digital Teambuilding på www.megazone.no.