Søk i Aktiv i Oslo

Pastis Bistrobar – fransk og utvilsomt Oslos beste frokostrestaurant

“Wow, dette er det beste jeg har smakt!” sa frokostfølget mens tallerkenen med Egg Benedict ble skrapet tom for siste rest av fersk Hollandaise. “For en fantastisk start på dagen! Gud, så bra! Så himla godt!” var å overhøre fra nabobordet på Pastis Bistrobar.

Pastis, sentralt plassert på Aker Brygge, får du det beste av Frankrike lullet inn i en varm og koselig restaurant. Frokostmenyen vil garantert tilfredsstille enhver appetitt. Om du kun vil ha noe lett til morgenkaffen, nyt en fransk frokost eller en rykende fersk croissant. Kommer du derimot skrubbsulten, fortvil ikke, Pastis tar godt vare på både store og små mager. Ønsker du å ta turen litt senere enn til frokost, har Pastis både lunsj, middag, cocktails og småretter, samt et stort og imponerende vinkart. 

Les mer på PastisBistrobar.no

Frokostmøte på Pastis Bistrobar

Den ultimate fordelen med frokostmøter er fleksibiliteten det gir. Tidlige morgenmøter er ikke alltid populært blant kolleger, men legger du til at “Fransk frokost på Pastis er inkludert”, er du garantert 100% oppmøte. Frokostmøter er også gunstige når tidsforpliktelsen spiller en rolle; det forstyrrer ikke flyten under resten av arbeidsdagen, samt at det er en upåklagelig måte å starte arbeidsdagen på.

Book bord her og inviter kollegene dine til frokostmøte på Pastis.

Å starte dagen på Pastis Bistrobar

Det finnes mange deilige måter å starte dagen på i Oslo, men om du ikke har startet den på Pastis enda har du mye å glede deg til. Pastis er et kulinarisk slag for fantastiske matopplevelser i frydefull fransk flyt. Det er rett og slett en glede å starte dagen der. 

Frokostkulturen på Pastis er som en velsmakende hvilepuls hvor du omfavnes av åpne peiser, iøynefallende interiør du vil ta med deg hjem og Oslofjorden kun et kastanjekast unna.

Book bord på Pastis Bistrobar her.

Unn deg selv det lille ekstra

Noen ganger er det godt med en litt mer omfattende frokost. Definitivt er det godt å kjenne roen man får av nydelig frokost servert i lune og behagelige omgivelser. For ikke å glemme de søte avslutningene på frokostmenyen som gir en hakeslepp, både presentasjons- og smaksmessig. 

Enten det er for alenetid, for et møte med kolleger, for en liten kaffe til avisen før arbeidsdagen starter, kanskje en romantisk start på en kjærestehelg eller for å overraske en du er glad i på bursdagen, er Pastis Bistrobar enkelt og greit helt perfekt!

Hjertelig velkommen til Pastis Bistrobar på Aker Brygge i Oslo!