Søk i Aktiv i Oslo

Endelig er Justin Bieber i Oslo!

Justin Bieber kommer til Oslo i dag!

Da er den store dagen her! I alle fall for de 70.000 tenåringene, barna, voksne som skal på en av de tre Justin Bieber-konsertene som er satt op i Telenor Arena de neste tre dagene.

Hysteriet vil ingen ende ta, og byen har følt på at den unge kandieren skal komme til landet i mange uker allerede. Sikkerhetsopplegget er mange ganger bedre enn da Bieber besøkte landet sist, da både politiet og plateselskapet Universal ble beskyldt for både slett og farlig opplegg rundt evenementet. Sikkerhetsselskapet ProSec har planlagt besøket i mange måneder allerede, og de sier at hverken barn eller foreldre bør være bekymret, så lenge de følger gitte instrukser og husker og drikke og spise masse. Så var det det å huske det oppi alt kaoset, da.

Justin Bieber er bare nitten år, men er allerede en av verdens mest populære artister. Han har hatt hits som «Baby», «As Long As You Love Me», «Boyfriend», «All Around The World» og «Beauty and the Beat», og har solgt en del flere plater enn den gjennomsnittlige nittenåringen har gjort.

De neste dagene blir helt klart uforglemmelige for de som skal delta på konsertene, så får vi bare håpe at alt går smertefritt for seg.