Søk i Aktiv i Oslo

Endelig ny turnhall til HSIL-turnerne

åpenhall

– Den nye turnhallen gir oss mange muligheter, både sportslig og sosialt, sier Liv Irene Dalby ved Høybråten og Stovner Turn (HSIL Turn).

Etter to år på leting etter nye lokaler er HSIL-turnerne endelig på plass i Idrettens Hus Norbyen. Før dette flyttet de seg fra lokale til lokale etter hvor det var ledig kapasitet. Apparatene måtte ryddes ut og inn fordi hallene som ble brukt, ble også brukt til andre sporter og arrangementer.
– Det er noe helt annet nå. Nå står apparatene fastmontert, og vi kan ha trening hver dag i stedet for å måtte tilpasse oss de andre som brukte hallene, sier Dalby.
Hun mener den nye turnhallen gir muligheter for å kunne utvikle seg som klubb på mange måter.
– Vi kan trene mer, bli bedre og ta imot flere turnere, sier hun.

Bygd på Dugnad
Den nye turnhallen er laget på dugnad av foreldre til de som er med i konkurransegruppene. De har rivd gamle kontorer, bygget opp og plassert apparater. Alt for at HSIL Turn skal ha sin egen plass. Nå står alt fast. Det er frittstående gulv, trampetter, stortrampoline, aitrack, bommer, skranke og skumgummigrop.
– Vi er så takknemlige for all den innsats som er lagt ned i hallen, sier Dalby.

Mye å velge mellom
HSIL turn ønsker å være en klubb som tar imot alle. De har grupper for alle fra to års alder. De minste kan være med foreldre. Den nye hallen gjør det også mulig å ta imot funksjonshemmede i fremtiden.

I dag består tilbudet av det populærere partiet for foreldre og barn (2-3 år). De har også turnskole for jenter og gutter fra fire år. Turnstige er for jenter som har turnet og vil ha litt mer utfordringer. I tillegg er det salto og akrobatikk for jenter og gutter, seniortrim på dagtid og konkurransepartier i turn kvinner og konkurransegrupper i tropp.

I tillegg har de en ambisjon om å være blant de ti beste i nasjonale konkurranser.
– Og det er vi, sier Dalby.

Ledige plasser
Det er fortsatt ledige plasser på flere av turngruppene og det er løpende opptak hele året.
– Den nye hallen gjør også mulighet til å ta i mot enda flere turnere enn vi har kunnet før, forteller Dalby.
Les mer om de ledige plassene her>>

I dag har klubben over 300 medlemmer og vokser stadig.
– Her vil vi ha med alle, uansett alder og ferdigheter. Det er bare å komme på en prøvetime eller kontakte oss, avslutter Dalby.

Les mer om HSIL Turn her.>>