Søk i Aktiv i Oslo

Lag det perfekte påskeegget

Påskeegg for alle og enhver

Hvert år skal påskeeggene fylles og alle i familien skal tas hensyn til. Noen liker salt, andre søtt. Noen liker at det knaser og noen trenger rett og slett myke ting. Aktiv i Oslo har i år jaktet på det perfekte påskeegg og kommet frem til seks alternativer.

[include filepath=”/inc/social-buttons.php”]

Det er ikke alle som har samme smak i godteri, og noen ganger kan det være forskjellig innhold i store poser, som appellerer til forskjellige grener i familien. Dette kan utnyttes, og det generelle og upersonlige påskeegget kan enkelt bli både personlig og særegent.

NB! Denne artikkelen er full av stereotyper og generalisering.

Påskeegg til Far

Påskeegg til Far

Far sitter i godstolen og er opptatt av påsketradisjoner. Derfor har far fått et egg med originalt påskeutseende. Far sitter på penger og båter, og har derfor fått Lakrisbåter og Sjokoladepenger. Siden far er tradisjonell og opptat av sjokolade får han derfor Nidar Marsipanegg og Anthon Berg Chocoladeæg Dragée (kun de grønne). Chocoladeeggene til Anthon Berg kommer i en pose med både rosa og grønne. Vi ga de grønne til far og de rosa til tenåringsjenta.

Påskeegg fra Nille 1,-
Nidar Marsipanegg 19,90,-
Anthon Berg Chocoladeæg Dragée (kun grønne) 29,90,-
Sjokoladepenger fra Nille 15,90,-
Skipper Lakrisbåter 39,90,-

Påsleegg til Mor

Påskeegg til Mor

Mor stresser og styrer i dagene før påsken slår inn. Hun er litt opptatt av påskegodisen, og veldig opptatt av å pynte i hjemmet. Hønemor i heimen fortjener derfor litt ekstra luksus, og har fått et glasspåskeegg fra Nille som er like dekorativt som delikat. Innholdet er intet unntak så Ferrero Rocher og Nidar Kolibriegg fyller mors luksusegg.

Glasshøne fra Nille 98,-
Ferrero Rocher 65,90,-
Kolibriegg fra Nidar 18,90

Påskeegg til Bestemor & Bestefar

Påskeegg til Bestefar og Bestemor

Bestemor og Bestefar har fått et flott egg med lappeteppemønster fra Åhléns. Bridgeblanding og kamferdrops forbindes ofte med besteforeldre, og kolibristenger er heller ikke ukjent inventar. Dette bør få gebisset til å løpe i vann.

Påskeegg fra Åhléns 29,-
Bridgeblanding 49,90
Kamferdrops 32,50,-
Kolibristenger fra Nidar 40,90,- (3 pk)

Påskeegg til tenåringsjenta

Påskeegg til tenåringsjenta

Rosa og sukkersøtt innhold har funnet veien til tenåringsjenta sitt påskeegg. Et litt utradisjonelt utseende på egget med blomster og gullkant fra Åhlens gjør egget ekstra jentete. Det er muligens beregnet på den unge tenåringsjenta, men som ung voksen kjenner jeg at egget appelerer selv til meg.

Påskeegg fra Åhléns 29,-
Rosa neglekakk (f.eks. fra H&M) 39,-
Rosa kjærlighet på pinne 3,90,-
Rosa Hubba Bubba-tyggis 12,90
Anthon Berg Chocoladeæg (kun rosa) 29,90,-
Marsipanpølser fra Minde 39,90,-
Freia påskeegg 36,90,- (4 pk)

Påskeegg til tenåringsgutten

 

Påskeegg til tenåringsgutten

Egget til tenåringsgutten har samme form som jentas, men er selvfølgelig blått. Innholdet er testosteronfylt og siden gutter liker biler, hockey og fotball, er dette representerert i eggets innhold. Men påske er jo ikke helt påske uten noe som helst sjokolade. Derfor lot vi oss påvirke av de 97 000 personene på facebook, som ønsker Freia Påskeegg hele året. Tenåringsgutten er garantert en av de og bør derfor i det minste få ett Freia-egg i påsken.

Påskeegg fra Åhléns 29,-
Ahlgrens salte biler 20,90,-
Fotballsjokolade fra Nille 25,90,-
Hockeypulver 8,50,-
Freia påskeegg 36,90,- (4 pk)

Påskeegg til minstemann

Påskeegg til barna

Barn er et vidt begrep, og dette egget egner seg kanskje best for de aller minste. Barn har ofte en litt annereldes godterismak enn de voksne, og farger og konsistens spiller en stor rolle. Myke og fargerike godtebiter har derfor blitt inkludert i dette moderne barnepåskeegget.

Påskeegg fra Nille 14,90,-
Laban Påskeseigmenn 54,90
Sjokoladegg fra Nille 24,90,-
Kinderegg 27,90 (3 pk)

– Prisene kan variere fra butikk til butikk.