Søk i Aktiv i Oslo

Audition: The Real Choir søker gutter!

0IMG_8499

Audition: The Real Choir søker gutter!

De siste årene har The Real Choir etablert seg som ett av Norges beste showkor. Og nå søker de etter nye sangere.

 Et annerledes kor

Det er flere år siden dirigent Marius Steensby fikk en drøm om å skape et kor for amatørssangere som ville ta sangen et steg videre.

– Jeg ville gjøre noe annerledes – skape noe som er annerledes enn alt annet, sier Steensby.

Og det har han klart. Koret ble startet i 2003 og helt fra begynnelsen var Steensby opptatt av å bygge opp et repertoar av låter som ville nå et bredt publikum. Koret bruker mange typer arrangementer til sangene de fremfører, alt fra a cappella til fullt orkester. The Real Choir er politisk og religiøst nøytralt og består av sangere mellom 18 og 50 år som elsker å fylle dagene sine med sang og sosialt samvær.

– Sangerne er mennesker som har alt fra mange års erfaring fra scener og kor, til de som kun har sunget i dusjen før de begynte i koret, sier Steensby. – Men et par ting har de felles: de digger å synge og blir alle utfordret til å flytte egne grenser.

To ganger i året avholder koret audition for nye sangere. Nå har de behov for flere gutter i rekkene, og denne ganger arrangerer de derfor audition kun for gutta!

– Å gå på audition hos The Real Choir er ikke skummelt. Vi ber deg om å fremføre materiale du har øvd på hjemme og prøver å holde audition i en uformell og hyggelig tone, sier Steensby.

Logobilde

Får være med på mye

The Real Choir er blitt kjent for sin gode klang, dyktige solister og et varmt publikumstekke. Opp gjennom årene har de sunget i både små og store sammenhenger, på Edderkoppen i Oslo og i Oslo Konserthus. De har vunnet konkurranser, opptrådt på God Morgen Norge på TV 2 flere ganger og sunget med Hanne Krogh. I 2015 ga de dessuten ut sin første liveplate.

– Sangerne våre får være med på mye forskjellig, forteller Steensby. – Det neste prosjektet vårt er en stor rocke-konsert på Sentrum Scene i Oslo 10. september i år. Vi har satt sammen et forrykende show og kan nesten garantere at publikum ikke vil klare å stå stille!

Show off!

The Real Choir arrangerer som regel konserter to ganger i året. Hver jul legger de ut på turne, og stadig flere velger seg en av The Real Choirs julekonserter for å komme i julestemning. Denne julen hadde koret sin største juleturne noen sinne, med 11 konserter og over 2000 publikummere.

Og dette aktive koret stopper ikke der. Årets store rocke-konsert på Sentrum Scene har de passende nok kalt Show off! Det er ikke så mange kor i Norge som fremfører låter av van Halen, Queen og Def Leopard, men det får du altså på Sentrum Scene i september.

– Jeg er sikker på at det finnes mange gutter der ute som både er glad i å synge og som digger klassisk rock, sier Steensby. Ta kontakt med oss for en audition, og bli med på et av de mest spennende prosjektene vi har gjort noen gang.

 

Audition avholdes sentralt i Oslo tirsdag 2. februar fra kl. 18.00. Interesserte bes ta kontakt med dirigent Marius Steensby på mail: dirigenten@therealchoir.no.

 

Her finner du The Real Choir:

Web: www.therealchoir.no

Facebook: www.facebook.com/TheRealChoir

Youtube: https://www.youtube.com/user/TheRealChoir

Smakebit fra The Real Choirs tidligere konserter:

 

A tribute to queen:

 

Toto, Africa:

 

Bon Jovi ,Livin on a prayer:

 

 

Auditionplakat 2016