Søk i Aktiv i Oslo

Wallmans “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet “Dirty Little Secrets” er et hakeslippfremmende musikalsk slag for akrobatikk- og musikkuniversets brede spekter, og artistene er hypnotiske å følge med på. Låtene og underholdningsnumrene fremføres både som hyllester, minnemarkeringer og bunnsolide presentasjoner – gjennomført med glitrende glans! (Bokstavelig talt, Wallmans er rik på glitter, glam og gullkonfetti.)

Finn billetter her.

Wallmans oslo

Foto/opphavsrett: Pål Asdal, oneupper.no

Umulig å ikke bli begeistret over Wallmans

Det er sant, det er umulig å ikke bli overbegeistret. Formelen deres er sabla god, den musikalske estetikken er helt deres egen og middagens fire retter (for å ikke glemme den imponerende vin-paringen) er en kulinarisk fryd gjennom hvert sipp og hvert tygg.

Wallmans fortjener et besøk enten du underholdes av klokkerene vokaler, vil spise nydelig mat, har en forkjærlighet for akrobatikkens styrke og smidighet, eller rett og slett bare digger dans og superfengende allsang-hits helt tilbake til 80-tallet. Du kan forvente å forlate stedet som en Wallmans-infisert gladlaks hvor etterklangen av besøket utelukkende består av: “Dette var HELT rått!”

Tips: Ta julebordet, bursdagen, jubileet eller utdrikningslaget til Wallmans i år!

Wallmans akrobater

Foto/opphavsrett: Pål Asdal, oneupper.no

Minneverdig mat og service

Det sies at en kun får én sjanse til å gi et godt førsteinntrykk, en ny sjanse Wallmans definitivt ikke har behov for. Velkomsten og menneskene er og oppleves som et eneste stort smil. Atmosfæren roper “Hjertelig velkommen til Wallmans!” og opprettholdes under hele oppholdet av både sprudlende servitører, sjarmerende artister og smilende vakter.

Innledningsvis ble det nevnt at Wallmans tar mat på alvor – det fortjener å gjentas. Maten er nydelig! Gjennom fire retter ligger det til stadighet en balansert likevekt mellom spice, syrlighet, sødme og crunch. At en sommelier også har hatt en finger med spillet er det ingen tvil om. Vinpakken med tilhørende vin til hver rett er som laget for hverandre.

Du finner menyen til Wallmans 4-retters her.

Uforglemmelig og spektakulært show på Wallmans

Showet brakstarter med en kraftversjon av The Greatest Showman, fremført med sterke koreografier, iøynefallende kostymer og vokalister som stryker over trommehinnen med nydelige stemmer. Flere ganger i løpet av kvelden flørter artistene med upåklagelige falsetter og toner så høye at det er uunngåelig å dra sammenligninger til verdens største stjerner, jammen kan de danse også.

Allerede oppslukt fra første akt, litt ut i showet er det tid for å bli hypnotisert, fullstendig hypnotisert. Minnemarkeringene byr på økende gåsehudnivåer. Festfaktoren er høy hele veien, men det kommer innslag hvor det gjøres plass til både ståpels og en tåre i kroken (for de litt sentimentale). Det er rørende og vakkert, og både vokal og koreografi treffer hver nerve å spille på.

Hyllesten til 80-tallet blir på Wallmans kompet av artisten selv på gitar. Her har de spent buen mot et 80-talls mesterverk og treffer blink! Artisten er en sann entertainer og skinner så skarpt at publikummet blir bergtatt. Det lange håret hans flagrer under lyskasterne i takt med fiffige gitargrep som gjør at det rister godt i rockefoten. Det er imponerende, rett og slett imponerende. Publikummet lar seg rive med og til slutt synger hele konserthallen for full strupe.

Bli kjent med Wallmans artister her.

Wallmans Oslo feiring

Foto/opphavsrett: Pål Asdal, oneupper.no

Når slutten nærmer seg

Alle show har sin slutt – selv om det er ønskelig at Wallmans bare skal fortsette og fortsette. Dog avsluttes showet med en akt du sent til aldri vil glemme. Det er gøy, fascinerende og fengende underholdning for enhver generasjon.

Helt mot slutten eksploderer både showet og taket i et smell av flyvende gullkonfetti. Dette kombinert med en dessert som tilfredsstiller hver millimeter av ganen og muligens byens beste dessertvin, gjør jobben for å forlate stedet (som allerede nevnt) som en Wallmans-infisert gladlaks hvor etterklangen av besøket utelukkende består av: “Dette var HELT rått!”

Du vil ikke gå glipp av en forrykende helaften på Wallmans. Showet går frem til juni 2022 >>> Book billetter her. (Du kommer ikke til å angre!)

Wallmans Oslo artister

Foto/opphavsrett: Pål Asdal, oneupper.no