Gjennom vårt nyhetsbrev vil du hver uke bli holdt oppdatert på spennende ting som skjer i Oslo, kunne delta i konkurranser eller vinne kule giveaways. I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.
Publisert: 29.07.2011 19:02 , av Erik F. Brandsborg
Huskokk Peter Olausson disker opp med 4-retters sommermeny. Foto: Erik F. Brandsborg, Aktiv I Oslo.no
Oppskrifter til 4-retters gourmetmiddag
Ønsker du å kose deg med deilig sommermat på varme kvelder, eller vil du kanskje imponere med en overdådig 4-retters gourmetmiddag? Aktiv I Oslo.no’s huskokk Peter Olausson byr her på oppskrifter til 4 forskjellige sommerretter som kan nytes sammen eller hver for seg.
[include filepath=»/inc/social-buttons.php»]
Laks tartar med laksechips
Laks tartar med laksechips er en relativt enkel rett som ser fortryllende ut. Den passer perfekt for de som liker sushi, og gjør seg godt både som forrett, til aperitiffen eller som en deilig kveldssnacks.
Kamskjell med kokos- og gresskarpuré, sjøgress og ingefærsaus
Kamskjell er en av havets delikatesser, og i denne forretten kombineres de med en spennende miks av eksotiske smaker: gresskar, kokos, sjøgress og ingefær.