Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Sommer - Aktiv I Oslo.no med guide til sommeren

Guide til sommeren i Oslo og Akershus

Sommer i Oslo er fantastisk, og i sommer står det mye på programmet i hele byen! Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer.

Her er Aktiv I Oslos guide til sommer-Norge. Sommer i Norge er verdens beste sommer. De lyse juninettene forvandler landet til et eventyr. Å ha noe godt i glasset eller nyte et bedre måltid på en av restaurantene  på Aker Brygge, Tjuvholmen eller nye Sørenkaia.

Det blir også arrangert en rekke festivaler i Osloområdet, det er forestillinger for barn og voksne, utendørs konserter – og livet kan rett og slett nytes utansett hva slags interesser du har.

Lite slår også en båttur på Oslofjorden. Inviter med venner eller familie på en uforglemmelig båttur. Bli inspirert i oversikten under. For barna arrangeres det også mye. Både sommerleirer og familiearrangementer.

 • Uteservering Oslo

  Hvis været er slik vi ønsker oss at det skal være, kan bypåsken i Oslo ofte by på årets første virkelig hyggelige utepils. Hvis du leter etter et hyggelig sted med uteservering, kan du sjekke vår guide til uteservering i Oslo.

  Les mer
 • VAMP til Son Spa

  Etter fjorårets megasuksess med Vampkonsert så har Son Spa igjen gleden av å invitere til en ny sommerkonsert med Vamp.

  Les mer
 • Van Gogh Alive

  En uforglemmelig interaktiv opplevelse for hele familien!

  Les mer
 • Sesongåpning hos Kistefos

  Det sprenges, fundamenteres og klargjøres for harde livet på Kistefos. Kusamas verk, ”Shine of life”, er det første monumentale utendørsverket av Kusama i Norden, og vil avdukes for publikum under sesongåpningen på Kistefos den 26.mai. Det blir både stort og vått!

  Les mer
 • Gratis omvisning i Botanisk hage

  Hver søndag fra mai til august er det omvisning i Botanisk hage. Omvisningen varer ca. en time.

  Les mer
 • Vikingr

  I Historisk museum sin nye utstilling lar de et utvalg av enestående gjenstander fra verdens fremste vikingsamling fortelle historien om denne sagnomsuste perioden i Norge.

  Les mer
 • Museum Oslo

  Mange museer i Oslo holder åpent på sommeren. Mange tilbyr også gratis omvisninger både på norsk og engelsk.Få oversikt over ulike museer i Oslo her!

  Les mer
 • Båttur Oslo

  Sen påske = perfekt for båttur i Oslo! Nyt påskesola fra sjøsiden. Se mulighetene dine her.

  Les mer
 • Sommerleirer

  Sommerleir kan være så mangt, og det finnes mange forskjellige tilbud. Det finnes sommerleirer for barn og unge, sommerkurs i dans og sommerskoler med alt fra matte, til drama og sirkus på timeplanen. På denne siden finner du en oversikt over alle slags arrangører av sommerleir.

  Les mer
 • Frognerparken

  Frognerparken er, med sine 467 mål, den klart største parken i Oslo indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger Frognerbadet og Frogner stadion.

  Les mer
 • Peter Jöback

  Peter Jöback kommer endelig tilbake til Oslo! I starten av desember ble hans to konserter i Gøteborg utsolgt etter noen få timer og nå kan Oslo Konserthus med glede avsløre at Peter Jöback kommer til Oslo på sin store sommerturné.

  Les mer
 • Sommerfest Oslo

  I denne store oversikten finner du alt du trenger for å arrangere den ultimate sommerfest. Mat, lokaler, aktiviteter - alt som lokker ut sommerfølelsen.

  Les mer
 • Takterrasse Oslo

  Les mer
 • Sommerfestivaler Norge

  Sommer er synonymt med festivaler! Her finner du er oversikt over de sommerfestivalene du bør besøke!

  Les mer

 • Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt

  Badstueflåtene er i vinden som aldri før. Perfekt til alle type eventer, både sommer og vinter. En unik saunaopplevelse kombindert med forfriskende bad i Oslofjorden, like ved Operaen.

  Les mer
 • Aktiv Norge Event AS Frognerseteren

  Aktiv Norge Event AS holder til på Frognerseteren Friluftssenter og er et eventselskap som har lang erfaring med å levere arrangementer til små og store bedrifter innen årsfester, kick – off, sommerfester, julebord, maritime opplevelser, aktiviteter og reiser.

  Les mer