Søk i Aktiv i Oslo

Sommer - Aktiv I Oslo.no med guide til sommeren

Guide til sommeren i Oslo og Akershus

Sommer i Oslo er fantastisk, og i sommer står det mye på programmet i hele byen! Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer.

Her er Aktiv I Oslos guide til sommer-Norge. Sommer i Norge er verdens beste sommer. De lyse juninettene forvandler landet til et eventyr. Å ha noe godt i glasset eller nyte et bedre måltid på en av restaurantene  på Aker Brygge, Tjuvholmen eller nye Sørenkaia.

Det blir også arrangert en rekke festivaler i Osloområdet, det er forestillinger for barn og voksne, utendørs konserter – og livet kan rett og slett nytes utansett hva slags interesser du har.

Lite slår også en båttur på Oslofjorden. Inviter med venner eller familie på en uforglemmelig båttur. Bli inspirert i oversikten under. For barna arrangeres det også mye. Både sommerleirer og familiearrangementer.

 • Kingdom of Escape Room

  Kingdom of Escape Room inviterer deg til 60 nervepirrende og spennende minutter fulle av hodebry og magi. Velg mellom to rom! Du og dine venner må samarbeide for å komme ut av rommet.

  Les mer
 • Prindsens Hage

  Prindsens Hage er en oase av de sjeldne. Her kan man leie hele eller deler av hagen til årets sommerfest, firmaarrangement, bryllup eller andre eventer og festligheter. Kombiner event med festlige og sosiale hagespill.

  Les mer
 • Sørengas Badstue- og Helårsbadeanstalt

  Badstueflåtene er i vinden som aldri før, og her kan du arrangere julebord, sommerfest, utdrikningslag og andre eventer. En unik saunaopplevelse kombindert med forfriskende bad i Oslofjorden, like ved Operaen.

  Les mer
 • Kistefos

  Kistefos kan by på arkitektur i verdensklasse, industrihistorie, kunstutstillinger og en imponerende skulpturpark i naturskjønne omgivelser. Her er det aktiviteter for hele familien!

  Les mer
 • Holmenkollen Event AS

  Ditt helårs aktivitetsbyrå på toppen av Oslo! Holmenkollen Event holder til på Frognerseteren og Øvresetertjern. De arrangerer teambuilding, sommerfest og julebord for små og store bedrifter.

  Les mer
 • VR Games Zone

  Verdens beste teamspill i virtuell virkelighet – midt i Oslo sentrum! VR Games Zone byr på oppslukende spill, VR-lounge, møterom og serveringsmuligheter. Velkommen til VR-verden!

  Les mer