Sommer - Aktiv I Oslo.no med guide til sommeren

Guide til sommeren i Oslo og Akershus

Sommer i Oslo er fantastisk, og i sommer står det mye på programmet i hele byen! Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer.

Her er Aktiv I Oslos guide til sommer-Norge. Sommer i Norge er verdens beste sommer. De lyse juninettene forvandler landet til et eventyr. Å ha noe godt i glasset eller nyte et bedre måltid på en av restaurantene  på Aker Brygge, Tjuvholmen eller nye Sørenkaia.

Det blir også arrangert en rekke festivaler i Osloområdet, det er forestillinger for barn og voksne, utendørs konserter – og livet kan rett og slett nytes utansett hva slags interesser du har.

Lite slår også en båttur på Oslofjorden. Inviter med venner eller familie på en uforglemmelig båttur. Bli inspirert i oversikten under. For barna arrangeres det også mye. Både sommerleirer og familiearrangementer.

 • Ronja Røverdatter på Skyset Gård

  Årets storproduksjon på Skyset Gård er Ronja Røverdatter. Spilles fra 22.juni - 1. juli 2018.

  Les mer
 • Piknik i Parken

  15. juni - 17. juni 2018! Piknik i Parken 2018 blir en heidundranes fest med god stemning og den samme intime stemningen som alltid. Med håndplukkede artister fra øverste hylle blir ikke dette bedre!

  Les mer
 • Sommerquiz på Lekter'n

  Hver tirsdag fra 29. mai arrangeres det sommerquiz kl. 18:00 på Lekter’n.

  Les mer
 • Båttur Oslo

  Båttur Oslo - Her finner du båter som tilbyr båttur på Oslofjorden. Oslo har charterbåter i alle størrelser, og fjordturer med alt fra selibåter til RIB.

  Les mer
 • Uteservering Oslo

  Hvis været er slik vi ønsker oss at det skal være, kan bypåsken i Oslo ofte by på årets første virkelig hyggelige utepils. Hvis du leter etter et hyggelig sted med uteservering, kan du sjekke vår guide til uteservering i Oslo.

  Les mer
 • Festivaler Oslo

  På jakt etter gode festivaler i Oslo? Her ønsker vi å gi deg et bredt spekter med ulike festivaler i Oslo, eller med en kort kjøretur fra Oslo.

  Les mer
 • Sommerleirer

  Sommerleir kan være så mangt, og det finnes mange forskjellige tilbud. Det finnes sommerleirer for barn og unge, sommerkurs i dans og sommerskoler med alt fra matte, til drama og sirkus på timeplanen. På denne siden finner du en oversikt over alle slags arrangører av sommerleir.

  Les mer
 • Museum Oslo

  Mange museer i Oslo holder åpent på sommeren. Mange tilbyr også gratis omvisninger både på norsk og engelsk.Få oversikt over ulike museer i Oslo her!

  Les mer
 • Frognerparken

  Frognerparken er, med sine 467 mål, den klart største parken i Oslo indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger Frognerbadet og Frogner stadion.

  Les mer
 • Sommerteatret i Frognerparken: Min venn, romvesenet

  Teaterhøgskolens årlige sommerteater for barn i Frognerparken! Her er det alltid stas for barne å komme med foreldre og besteforeldre, tanter og onkler. Perfekt for alle over fire år!

  Les mer
 • Spor i Middelalderjord

  Liker du middelalder? Liker du tog? Svarer du ja på ett eller begge, er dette utstillingen for deg! Spor i middelalderjord finn er du i Oslo ladegård åpent fra juni til september lørdager og søndagerkl. 12 - 16. Gratis adgang.

  Les mer
 • Stratos åpner dørene for Sommeråpent

  Hver sommer åpner Stratos dørene for publikum med det tradisjonelle Sommeråpent på Oslos tak. I år starter det tirsdag 26. juni, og varer helt til lørdag 18. august.

  Les mer
 • Sommer i Son

  Sommeren 2018 blir ekstra spennende! Som Spa feirer 10 år og har satt sammen et program som går hele uken i sommerferien! Nyt blant annet tropiske rytmer, mat og drikke hver tirsdag, herlig akustisk musikk på torsdager og deres populære blåskjell med sprudlende drikke i helgen. Gjelder perioden 25. juni-5. august.

  Les mer
 • Lær deg kunsten å grille fisk og skalldyr

  Bølgen & Moi Tjuvholmen er det perfekte sted å fyre opp grillen, og denne kvelden fylles grillen med deilig fersk fisk og sjømat.

  Les mer
 • En Reise I Mummidalen

  Bli med på en reise inn i Mummis forunderlige verden – nå i Norge! La barna bli med inn i en magisk verden. Alle fra fire år kan delta sammen med en voksen.

  Les mer