Søk i Aktiv i Oslo

Tannbleking

Tannbleking er ikke så veldig fotogent - selvom det ser vondt ut, merker man ingentingTannbleking gjør susen

Ingenting skal gå i glemmeboken denne sommeren, håret skal fjernes, kroppen skrubbes og sprayes og så skal tennene blekes! De skal skinne om kapp med solen en solfylt sommerdag og løsningen er ikke så langt unna som man tror.

Faktisk finnes løsningen så nærme som hos Salong Mona Lisa i Karl Johans gate der vår daglige leder, Hans Marius, ble overlatt i hendene til Veronica Anseth for å få det Hollywood-smilet han alltid har drømt om.
Sunne, hvite tenner er det mange som setter høyt på ønskelisten, ikke bare om sommeren, men hele året. Heldigvis er tannbleking overraskende lite komplisert! Det trengs kun en time i salong, og vips så har du 2-4 nyanser hvitere tenner.

Bleker alt som er levende
Takket være hydrogenperoksid, som bleker alt levede det kommer i kontakt med, får du synlig hvitere tenner etter bare en behandling, Behandlingen må heller ikke gjentas oftere enn en gang i året!

Sunne, hvite tenner er noe mange setter høyt på ønskelistaMange muligheter for et hvitt smil
Det å bleke tennene er en voksende trend, og det finnes en rekke muligheter for bleking hos tannleger, i salonger eller hjemme. Som Veronica Anseth, en av eierne av Salong Mona Lisa sier, er det mange, særlig unge jenter, som benytter seg av hjemmebleking. Ved bruk av ulike tannblekingspakker kan man behandle tennene hjemme med forskjellig intensitet. Noen behandlinger går over to dager, «weekendbehandling», mens andre er mildere og tar opp til 20 dager for å få resultater.

Ikke vondt og supert resultat
Tannbleking er ikke så veldig fotogent. Hans Marius ser ut som om han har det ganske vondt der han ligger med bøylene i munnen. Etterpå forteller han imidlertid at det ikke gjorde vondt i det hele tatt. Han er en av dem som har gått og tenkt på tannbleking lenge, endelig fikk han kastet seg ut i det. Han var spent og vi var spente, ingen av oss ble skuffet, som ved et trylleslag hadde han fått et skinnende hvitt smil

Ingen grunn til ikke å smile bredt
Det er i grunnen ingen grunn til og ikke prøve ut disse metodene for å få hvitere, sunnere tenner! Ikke er det så fryktelig dyrt heller med tanke på hvor sjeldent det trengs å gjentas. Så hvorfor ikke stille opp på stranden med et blendende hvitt smil denne sommeren?