Søk i Aktiv i Oslo

Kaninrygg

Kaninrygg à la Gressholmen med appelsinsaus Kaninrygg

  • To stykker kaninrygg
  • To bifftomater
  • To løk
  • 60 gram grønn squash
  • 60 gram aubergine
  • Litt soyaolje

Appelsinsaus

  • Fire spiseskjeer kjøttkraft
  • Fire spiseskjeer ferskpresset appelsinsaft
  • Fire spiseskjeer kremfløte
  • Appelsinfileter av en halv appelsin
  • Salt og pepper
  1. Skjær grønnsakene i skiver og legg dem blandet i en langpanne. Hell over litt olje og krydre godt med salt og pepper. Sett langpanna i ovnen ved 200 grader i ti-femten minutter.
  2. Krydre kaninryggene godt med salt og pepper. Brun dem i stekepanna før du legger dem sammen med grønnsakene i langpanna. Stek i ytterligere ti minutter.

Saus

  1. Kok opp kraft og appelsinsaft.
  2. Tilsett fløte og appelsinfileter
  3. Smak til med salt og pepper. Jevne sausen med maisenna eller kaldt smør om nødvendig.

Tørst anbefaler Valpolicella Superiore til denne retten.