Kaninrygg
Kaninrygg à la Gressholmen med appelsinsaus 
- To stykker kaninrygg
- To bifftomater
- To løk
- 60 gram grønn squash
- 60 gram aubergine
- Litt soyaolje
Appelsinsaus
- Fire spiseskjeer kjøttkraft
- Fire spiseskjeer ferskpresset appelsinsaft
- Fire spiseskjeer kremfløte
- Appelsinfileter av en halv appelsin
- Salt og pepper
- Skjær grønnsakene i skiver og legg dem blandet i en langpanne. Hell over litt olje og krydre godt med salt og pepper. Sett langpanna i ovnen ved 200 grader i ti-femten minutter.
- Krydre kaninryggene godt med salt og pepper. Brun dem i stekepanna før du legger dem sammen med grønnsakene i langpanna. Stek i ytterligere ti minutter.
Saus
- Kok opp kraft og appelsinsaft.
- Tilsett fløte og appelsinfileter
- Smak til med salt og pepper. Jevne sausen med maisenna eller kaldt smør om nødvendig.
Tørst anbefaler Valpolicella Superiore til denne retten.