Søk i Aktiv i Oslo

Sport og idrett for folk i alle aldere i Oslo og AkerhusSport og idrett for folk i Oslo og Akershus

Sport og idrett fra A-Å

Her finner du linker til sider på Aktiv I Oslo.no om alle tenkelige (og utenkelige) former for sport og idrett samlet på en side.
Du kan les om de ulike sportene og idrettene, finne idrettklubber, idrettsarrangementer, sportsutstyr, treningstips og idrettsanlegg.

Gå til sport og idrett A-Å>>

– Hvilken idrett liker du?

Fotball, snowboard eller turning?

Hos Aktiv I Oslo finner du informasjon om det meste, siden det er så mange ulike idretter er de organisert etter underkategorier, som sommeridrettvinteridrettvannsportbrettsporthestesport og motorsport med mer. Vi håper at det er lett for deg å finne det du leter etter.  Det kan imidlertid kanskje gi deg nye ideer hvis du tar deg tid til å kikke litt rundt på sidene, kanskje du oppdager en idrett du ikke viste om en gang.

Sport og idrett for mosjonister og elite

Sport og idrett er så mangt, alt fra bowling til maratonløping og ikke minst alt i mellom. Det finnes mange idrettsklubber i Oslo og Akershus. Enten du vil bli verdensmester på skøyter eller du bare vil svømme litt for moro skyld så finnes det en klubb som har et tilbud til deg.

Sport og idrett for alle aldersgrupper

Idrettslagene har et variert tilbud til alle aldersgrupper. Allerede fra du er baby kan du drive med idrett i form av babygym og babysvømming, For smårollinger er det mange muligheter til å drive idrett. Mange klubber legger til rette for barneidrett i form av idrettsskoler hvor barna kan prøve mange former for idrett, såkalt allidrett.

Innen spesialidrettene er det særlig tilrettelagt for barn under skolealder innen turningsvømmingfotball og skisport i form av skiskoler.

Større barn, ungdom og voksne har tilbud om alle typer idrett på alle nivåer. Nå som du vet dette er det bare å velge fra øverste hylle. Det er aldri hverken for sent eller for tidlig og begynne med sport og idrett.

Kanskje du kan lære noe du ikke viste om norsk idrett?

Viste du for eksempel at innefotball (Futsal) er i ferd med å bli en populær idrett? Eller at det finnes 24 ishockeyklubber  i Oslo? Aktiv I Oslo har informasjon om alle.

Finn en helt ny idrett eller en ny gren

Det er ikke utenkelig at du finner en sport eller idrett du aldri har hørt om før på denne siden. Mange idretter du kjenner godt har dessuten spennende nye grener:

Å ri er ikke bare å sitte på hesteryggen på fjellet. Idretten ryttersport består av de svært forskjellige grenene voltige, kjøring, feltritt, distanseridning, dressur og sprang. Westernridning som også byr på mange morsomme grener har også økt voldsomt i popularitet i Norge i det siste. På Aktiv I Oslos sider om westernridning kan du lese om hva westernridning egentlig er og hva som skiller denne typen ridning fra engelsk ridning.

Du finner også informasjon om spennende nye idretter som parkourkitesurfing og skiseiling.

Kos deg med Aktiv I Oslos idrettssider, og gi oss gjerne tilbakemeldinger og tips.