Søk i Aktiv i Oslo

Skiskole Oslo – Kurs i langrenn, slalåm, snowboard og alpint

En skiskole kan være en god investering

Far er ikke alltid den beste læreren, selv om han ofte tror det selv! Å lære opp poden i slalåmbakken kan dessuten være en tvilsom fornøyelse.

Det finnes skiskoler Oslo for alle formål. Der kan barna (og de voksne) lære å mestre langrenn, alpint, telemark og snowboard av profesjonelle instruktører.

Skiskole Oslo – Skileik hos Skiforeningen

Det finnes tilbud for barn fra treårsalder og oppover til voksne alder og enda eldre aldersklasser. Skiforeningens skiskoler er det mange barn som stifter bekjentskap med gjennom kurs i regi av barnehagen og skolen. På de første kursene lærer barna å leke på ski, på spennende skileikområder med kuler, staup og svinger. Der får barna innføring i langrenn og skiglede uten trusler og mas om at -nå er vi snart fremme eller jevnt forbruk av bestikkelser.

For barn som er litt større

Tilbudene i slalåmbakken er også gode. I Tommkleiva på Øversetertjern har barna boltret seg på Tomm Murstads berømte skiskole i både tre og fire generasjoner. Nå driverTrine Lunde den tradisjonsrike skiskolen. De fleste alpinanleggene i Osloområdet har tilbud om skiskoler og instruksjon i snowboard. Enten driver folkene i skianlegget skiskole selv, eller så er det andre, både komersielle skiskoler og idrettslag som driver skiskolevirksomheten.

Skiskole i et alpinanlegg er for tiden ofte noe som foregår på en planke og tilbudene om snowboardkurs er mange både hos Tomm Murstads skiskole, Tryvannskiskole, Skiforeningen og i de fleste alpinanleggene i Osloområdet. Alpinklubbene og langrennsklubbene er også gode alternativer når det gjelder skiundervisning for barn som har en del skiferdighet fra tidligere.

Skiskoler er selvsagt ikke bare for barn

De fleste skiskoler Oslo har også tilbud for voksne, enten du vil ha privattimer for å prefeksjonere carving-svingen, eller du aldri har hatt et par langrennski på bena finnes det mange gode tilbud. Skiforeningen har skikurs for alt fra det de kaller markatravere til totalt nygbegynner på langrenn. Alpinskolene byr ofte på spesielle snowboardkurs for foreldre som har lyst til å følge sine håpefulle på brett og det finnes en skiskole i Oslo som har spesialisert seg på å lære bort kunsten å stå elegant på telemarkski.