Søk i Aktiv i Oslo

Kirkerudbakken skisenter

Kirkerudbakken skisenter - Alpint, freeski og snowboard! Skisenter rett i nærheten med tre heiser, gratis barnebånd, 550 meter lang nedfart og eget parkområde.

Kirkerudbakken Skisenter er Asker og Bærums største alpinanlegg. Her finner du varierte bakker for alle ferdighetsnivåer. Toppstasjonen er på 200 moh. Bunnstasjonen på 80 moh.

Nytt barneområde med gratis barnebånd, og barnebakke med barneheis.

Big Jump: Flere andre hopp er også rundt i bakken

Flere typer Rails.

Barnebursdag

Barnebursdag i Kirkerudbakken er veldig populært. Du bestiller, og de ordner bord og mat. Dette tilbudet har de i ukedagene, fra mandag til fredag.

Åpningstider

Mandag – torsdag: kl 16.00 – 21.30
Fredag: kl. 16.00 – 21.00
Lørdag og søndag: kl. 10.00 – 17.00

Kafeteria finnes i Varmestuen. Den er åpen i primærtiden. Her selges en variert meny.

Bærum Skiklubb Skiskole

Skikurs for barn på alle nivåer, helgekurs, privattimer for barn og voksne i alpint freeski og snowboard. Bærums Skiklubb holder også en egen snowboardskole i Kirkerudbakken.

Bærum Skiklubb

Bærums Skiklub har en stabil og dyktig trenerstab, dyktige ledere og et stort antall foreldre og andre klubbmedlemmer som nedlegger en betydelig innsats for klubben i sin fritid. Klubbens målsetning er både å få flest mulig barn og ungdom ut på ski, og dessuten legge forholdene til rette for å skape eliteutøvere.

Alpint

Alpint – Med rundt 200 aktive løpere er Bærums Skiklub en av Norges største og mest suksessrike alpingrupper. Ved siden av å oppfostre olympiske mestre som Finn Chr. Jagge, Lasse Kjus og Hans Petter Buraas, er BSK også en klubb med tilbud til barn i alle aldre. Gruppene trener i Kirkerudbakken 2 til 3 kvelder i uken.

Langrenn – Synes du det er moro å gå på ski? Bærums Skiklub har plass til flere og ønsker derfor nye løpere hjertelig velkommen! Vi trener på Vestmarka i vårt nye flotte langrennsanlegg med kunstsnø. «Snøgaranti» for en lang sesong».

Skiskyting – Har du lyst til å bli skiskytter? Du må ha fylt 10 år.

BSK Snowboard er en etablert og vel organisert snowboardklubb. Om du er nybegynner – litt øvet – eller en allerede mer erfaren snowboarder kan BSK invitere til kurs, samt organisert trening for alle nivåer.

BSK Freeski er en gruppe som har organisert moro på høyt nivå. Her går du på skitrening – ikke skiskole. Det forventes at du har stått på ski tidligere og ikke er redd for å snurre rundt, kjøre baklengs og hoppe på ski. Du må være 10 år for å starte og treningen foregår 1-2 ganger i uken. Velkommen til prøvetrening.

Send melding til Kirkerudbakken skisenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.