Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Høybråten og Stovner Turn

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Høybråten og Stovner Turn – Turn for alle

HSIL Turn arbeider for å oppfylle visjonen om «turn for alle» ved å gi en rekke tilbud til alle uansett alder og nivå. I dag består tilbudet av partier for foreldre og barn (2-3 år), turnskole for jenter og gutter fra 4 år, turnstige for jenter, salto og akrobatikk for jenter og gutter, konkurransepartier i turn kvinner, troppgymnastikk, seniortrim.

Konkurransegruppene våre holder et godt nasjonalt nivå og vi har som mål og være blandt topp 10 i troppsgymnastikk og individuelt i turn kvinner. HSIL turn har per i dag over 300 medlemmer og det er et mål at alle skal trives i klubben.

Ny turnhall

HSIL Turn holder til i Idrettens hus Nordbyen, Haavard Martinsensvei 30, 0978 Oslo.

Der har de egen turnhall med alt av turn utstyr; frittstående gulv, trampetter, stortrampoline, airtrack, bommer, skranke og skumgummigrop. Målsetningen er å tilby turn til alle uansett alder, ferdigheter eller personlige mål.

Alle er velkommen til å komme innom for en uforpliktende samtale om eller prøvetime.

Les om den nye turnhallen her.

Turnaktiviteter for barn fra 2 år og eldre:

Foreldre og barn: 45 min. aktivitet for de aller minste (2-3år) hvor en voksen er aktiv med og har ansvar for at barnet sitt er aktiv. Trenere tilrettelegger for basis og turnrelaterte øvelser i turnapparater.

Turnskolen 4-5 år: 60 min økter. Legger vekt på lek og mestring i turnapparater. Vi bruker konseptet «Gymlek» utarbeidet av Norges gymnastikk- og turnforbund( NGTF).

Turnskolen fra 6 år og eldre: 60 min. økter som legger vekt på grunnleggende ferdigheter i de forskjellige turnapparatene. Vi bruker konseptet » Idrettens grunnstige» utarbeidet av NGTF. Målet er at utøverne skal lære seg 100 forskjellige øvelser. ( ikke på en sesong) Ferdighetsmerker ved 25-50-75-100 godkjente øvelser.
Salto/Akro partier for 8 år og eldre: 60 min økt som passer for gutter og jenter som vil hoppe på stortrampoline, trampett og lære akrobatiske elementer på tumbling og airtrack.

Turnstige partier: er for jenter som har turnet litt og vil ha mer utfordringer. Øktene er 90 min og man kan velge mellom en til to dager i uken, vi anbefaler to dager i uken for å oppleve fremgang. Og det vil bli mulighet for å delta i lokale konkurranser.

Konkurransepartier i Troppsgymnastikk: Dette er et videregående parti som krever visse ferdigheter. De trener 2,5 time 2-4 dager i uken , avhengig av alder. Troppsgymnastikk er en lagkonkurranse som konkurrerer i frittstående; felles dans med enkelte obligatoriske elementer som hopp og piruetter, Trampett; en liten trampoline hvor man gjør forskjellige saltoer i luften og Tumbling; som er en matte med ekstra sprett hvor de utfører akrobatiske elementer.

Konkurransepartier i turn kvinner: Dette er et videregående parti som krever visse ferdigheter. De minste trener 2 timer 2 ganger i uken og de eldste 3-4 timer 5 dager i uken. De konkurrerer i hopp, skranke, bom og frittstående.

Turn for voksne i Oslo:  Har du turnet før og ønsker å friske opp gamle kunster eller kanskje du bare alltid har drømt om å kunne slå hjul,  stå i håndstående eller kanskje lære salto? Hver mandag kl.19.30-21.00 i Haavard Martinensevei 30  blir det turning for voksne. Alle er velkomne uansett ferdigheter. Halv pris nå ut sesongen kr. 700,- + medlemsavgift til HSIL på kr. 350,- Alle kropper og alder ( over 16 år)  er velkommen !

 For påmelding gå inn på www.hsil.no

«Vårt resultatmål for konkurransegruppene er at vi skal være blant de 10 beste i Nasjonale konkurranser- det er vi!»

Du finner oss på facebook :HSIL turn

For påmelding og info: www.hsil.no

Kontaktadresse: bente_stensrud@hotmail.com