aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Høybråten og Stovner Turn

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Høybråten og Stovner Turn – Turn for alle

HSIL Turn arbeider for å oppfylle visjonen om «turn for alle» ved å gi en rekke tilbud til alle uansett alder og nivå. I dag består tilbudet av partier for foreldre og barn (2-3 år), turnskole for jenter og gutter fra 4 år, turnstige for jenter, salto og akrobatikk for jenter og gutter, konkurransepartier i turn kvinner, troppgymnastikk, seniortrim.

Konkurransegruppene våre holder et godt nasjonalt nivå og vi har som mål og være blandt topp 10 i troppsgymnastikk og individuelt i turn kvinner. HSIL turn har per i dag over 300 medlemmer og det er et mål at alle skal trives i klubben.

Ny turnhall

HSIL Turn holder til i Idrettens hus Nordbyen, Haavard Martinsensvei 30, 0978 Oslo.

Der har de egen turnhall med alt av turn utstyr; frittstående gulv, trampetter, stortrampoline, airtrack, bommer, skranke og skumgummigrop. Målsetningen er å tilby turn til alle uansett alder, ferdigheter eller personlige mål.

Alle er velkommen til å komme innom for en uforpliktende samtale om eller prøvetime.

Les om den nye turnhallen her.

Turnaktiviteter for barn fra 2 år og eldre:

Foreldre og barn: 45 min. aktivitet for de aller minste (2-3år) hvor en voksen er aktiv med og har ansvar for at barnet sitt er aktiv. Trenere tilrettelegger for basis og turnrelaterte øvelser i turnapparater.

Turnskolen 4-5 år: 60 min økter. Legger vekt på lek og mestring i turnapparater. Vi bruker konseptet «Gymlek» utarbeidet av Norges gymnastikk- og turnforbund( NGTF).

Turnskolen fra 6 år og eldre: 60 min. økter som legger vekt på grunnleggende ferdigheter i de forskjellige turnapparatene. Vi bruker konseptet » Idrettens grunnstige» utarbeidet av NGTF. Målet er at utøverne skal lære seg 100 forskjellige øvelser. ( ikke på en sesong) Ferdighetsmerker ved 25-50-75-100 godkjente øvelser.
Salto/Akro partier for 8 år og eldre: 60 min økt som passer for gutter og jenter som vil hoppe på stortrampoline, trampett og lære akrobatiske elementer på tumbling og airtrack.

Turnstige partier: er for jenter som har turnet litt og vil ha mer utfordringer. Øktene er 90 min og man kan velge mellom en til to dager i uken, vi anbefaler to dager i uken for å oppleve fremgang. Og det vil bli mulighet for å delta i lokale konkurranser.

Konkurransepartier i Troppsgymnastikk: Dette er et videregående parti som krever visse ferdigheter. De trener 2,5 time 2-4 dager i uken , avhengig av alder. Troppsgymnastikk er en lagkonkurranse som konkurrerer i frittstående; felles dans med enkelte obligatoriske elementer som hopp og piruetter, Trampett; en liten trampoline hvor man gjør forskjellige saltoer i luften og Tumbling; som er en matte med ekstra sprett hvor de utfører akrobatiske elementer.

Konkurransepartier i turn kvinner: Dette er et videregående parti som krever visse ferdigheter. De minste trener 2 timer 2 ganger i uken og de eldste 3-4 timer 5 dager i uken. De konkurrerer i hopp, skranke, bom og frittstående.

Turn for voksne i Oslo:  Har du turnet før og ønsker å friske opp gamle kunster eller kanskje du bare alltid har drømt om å kunne slå hjul,  stå i håndstående eller kanskje lære salto? Hver mandag kl.19.30-21.00 i Haavard Martinensevei 30  blir det turning for voksne. Alle er velkomne uansett ferdigheter. Halv pris nå ut sesongen kr. 700,- + medlemsavgift til HSIL på kr. 350,- Alle kropper og alder ( over 16 år)  er velkommen !

 For påmelding gå inn på www.hsil.no

«Vårt resultatmål for konkurransegruppene er at vi skal være blant de 10 beste i Nasjonale konkurranser- det er vi!»

Du finner oss på facebook :HSIL turn

For påmelding og info: www.hsil.no

Kontaktadresse: bente_stensrud@hotmail.com