Søk i Aktiv i Oslo

Opplevelser i Oslo og Akershus

Aktiv i Oslo ønsker å vise fram alt som går an å oppleve og oppdage i hovedstaden. Her finner du aktiviteter som passer alle aldre og interesser.

Fritidsaktiviteter

Her finner du tips og forslag til hva du kan gjør i helger, på fridager i ferien eller på kveldene. Oslo og Akershus har mange flotte opplevelser som venter på dere.

Opplev nærmiljøet og områdene rundt

De fleste av opplevelsene på sidene ligger i Oslo og Akershus, men vi presenterer også en del utfluktsmål som ligger litt lengre unna som passer perfekt for en dagstur, eller helgetur. Det er ikke sjelden at det er de attraksjonene som er nærmest der vi bor, de utenfor stuedøren vi glemmer å besøke.

Kultur og friluftsliv

Du vil finne tips om både kulturaktiviteter som kino og teater, inneaktiviteter for regnværsdager, som bowling og museumsbesøk og friske aktiviteter i marka. Eller hva med en middeladersk byvandring gjennom historiske Oslo by? Lær å kjenne din by!

Bursdager, feriringer og andre arrangementer

Trenger du tips til en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige for store og små?

Severdigheter og sightseeing

Se også vår oversikt over severdigheter i Oslo. Vi har også oversikt over hvor du kan får turistinformasjon og om guidede turer og sightseeing i Oslo og Akershus