Søk i Aktiv i Oslo

Kanefart Oslo

Å kjøre med hest og slede eller hest og kjerre er en unik, spennende og sosial opplevelse for både små og store! Det er flere muligheter å oppleve slik Idyll i Oslomarka!

Å sitte innpakket i mye skinnfeller gjennom snøtunge trær enten i blåtimen. Lite er vel mer magisk enn det! Her finner du tilbydere av kanefart i Oslo og Akershus.

Julestemning med kanefart

Desember og romjul er høysesong for kanefart! Få julestemningen satt med tur sammen med hele familien. Ta en pause med bål, grilling og gløgg og nyt av stemningen og hverandre.

Det er flere som tilbyr kanefart i Oslo og Akershus. Opplegget varierer fra stall til stall. Noen steder foregår kanefarten dypt inne i skogen som beskrevet ovenfor, andre steder kan det skje i tilknytning til en hyggelig gård, hvor du kan hilse på dyrene, nyte roen i en halvmørk og lun stall og kanskje spise nissegrøt på låven.

Både små og store grupper kan få hesteskyss

Noen tilbyr også kanefart og hesteskyss i forbindelse med større selskaper i mer stilfulle omgivelser. Det er bare å undersøke de forskjellige alternativene å finne ut hvilke selskapslokaler og arrangører de forskjellige hesteeierne samarbeider med. Hvor stor grupper de forskjellige kan ta varerie.

Bryllup og fest

De fleste som tilbyr kanefart kan også tilby kjøring med hest og vogn, å bli kjørt til kirken i en lekker stasvogn med et vakker tospann foran må jo være de mest standsmessige formen til bryllupet noen kan tenke seg!

Barnehager, julebord, villmarksleir og låvegrøt

Tilbudene om bevertning er også mange og forskjellige. Det er vanlig med servering av varm, duftende gløgg. Noen steder kan du få nissegrøt på låven for barneselskapet, andre steder tilbys stopp i skogen med pølsegrilling på bål for barnehagen eller kanskje turen går til en førsteklasses restaurant med tre retters middag, godt drikke og dans til levende musikk for bedriften.