Søk i Aktiv i Oslo

Gavekort i Oslo – Finn tips til gavekort til steder, aktiviteter og gode opplevelser i Oslo

Er du på jakt etter et gavekort i Oslo? På denne siden finner du et bredt utvalg av de mest populære gavekortene. Gavekort egner seg både til

Gi et gavekort – fysisk eller e-gavekort

Gi bort det perfekte gavekortet. Leter du etter gavekort for opplevelser i Oslo? For ting å gjøre i Oslo? Eller til noen som skal en tur til Oslo og vandre gjennom Oslo sentrum, Karl Johans Gate, over Akershus Festning til Aker Brygge og The Thief? Hva med sjø og spenning på RIB safari? 

Du kan bestille et fysisk gavekort og få det tilsendt gratis. Du kan også kjøpe et e-gavekort som du kan sende rett hjem i mottakerens innboks, med en personlig hilsen fra deg.

Et gavekort i Oslo er den perfekte gaven for å sikre at dine venner, din familie eller kolleger får gavene som allerede står på ønskelisten.  

Gavekort på opplevelser i Oslo

Har du fått den endeløse oppgaven med å finne en gave til en som har absolutt alt, eller en som ikke ønsker seg noe? Det bugner av både små og store opplevelser i Oslo. 

Gavekort er ikke en upersonlig gave – det finnes så mange spennende tilbydere av gavekort i Oslo at det til og med kan bli ekstra personlig når du treffer spikeren på hodet. Er det noe venninnen din alltid har ønsket å gjøre, men hun aldri har gjort? Eller kanskje du vil utfordre broren til å gjøre noe helt sprøtt?

Gavekort kan være et fint alternativ både når du vil gi noe helt spesielt og personlig, samtidig er det også en god idé hvis du er på jakt etter en gave til en kollega du knapt kjenner.

Overrask med et gavekort i Oslo

Hva med å overraske partneren din med en opplevelsesdate? Kanskje et dansekurs med en venn? Spa med søsteren, eller båttur på Oslofjorden med mor og far?

Les mer om tilbydere av gavekort i Oslo – både smakfulle, spennende, morsomme og utfordrende! Kanskje du også finner noe du selv kan legge på ønskelisten din neste bursdag eller julefeiring?

  • 1
  • 2