Søk i Aktiv i Oslo

Smil Tannlegesenter avd. Nydalen

Smil Tannlegesenter i Nydalen tilbyr alle former for tannbehandling, samt estetiske tannbehandlinger, som tannbleking og skallfasetter. Her får du gratis konsultasjon og de har også åpent kvelder og helger.

Her finner du tannleger som har tilleggskompetanse i tannlegeskrekk. Smil Tannlegesenter er for alle, enten du er ung eller gammel, enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene.

Les mer her

Åpent kvelder og helger

Smil Tannlegesenter har utvidede åpningstider, du kan få time på dagtid, kveldstid, lørdager og søndager. Dersom du har vært utsatt for en ulykke og brukket en tann, eller mistet en tannfylling kan du kontakte vår tannlegevakt.

“Fra jeg nervøs møtte opp og til nå har jeg blitt behandlet med største integritet, respekt, omsorg og forståelse. Men også med “drive” om å jobbe med tannlegeskrekken. Min tannlege har vært superflink. Veldig tålmodig, forutsigbar og profesjonell.” -Pasienttilbakemelding fra Facebook-siden.

Trenger du ny fast tannlege i Oslo?

Smil Tannlegesenter tilbyr alle former for tannbehandling – herunder implantater, tannkroner, og kirurgisk fjernning av visdomstanner sammen med vår oralkirurg.De har også sertifiserte tannleger innen estetisk tannbehandling, og tilbyr tannbleking, usynlig tannregulering med Invisalign, og skallfastter.

Smil Tannlegesenter benytter toppmoderne og avansert tannmedisinsk utstyr som for eksempel OPG panoramarøntgen, Airflow, intraoralt kamera, og nye tannlege stoler med behagelige TEMPUR-puter. Dette for å kunne tilby deg en dokumentert, moderne, og smertefri tannbehandling.

Når du tar kontakt vil tannlegesekretærene rettlede deg under hele prosessen. De vil svare på dine spørsmål, bestille time til deg, og stå kort sagt til din disposisjon før, under og etter ditt tannlegebesøk.

Send melding til Smil Tannlegesenter avd. Nydalen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.