Søk i Aktiv i Oslo

Morsdagsgaver

Hva skal du gi til mor?Kjøp en gave til morsdag

Morsdag er opprinnelig en gammel tradisjon fra Amerika og feires her til lands den 2. søndagen i februar, og for mange innebærer det en markering med kake og kanskje en liten gave. Men hva skal mamma få i år?

Hva med en stor kaffekopp med trykket ”verdens beste mamma”? Den kan hun stille ut på kjøkkenbenken, eller kanskje på kontoret, og minne henne selv på hva hun betyr for deg.

Alle kvinner elsker sjokolade, og på morsdagen er det lov til å unne seg litt ekstra, så hvorfor ikke pakke inn en eske med hennes favoritt biter?

Skjem bort mamma med et utvalg av velværeprodukter! Fuktighetskremer, kroppspeeling og andre spaprodukter vil få henne til å føle seg som den gudinnen hun faktisk er!

De fleste mødre arbeider hardt og fortjener en velfortjent pause nå og da. Så hvorfor ikke gi henne en god bok, eller en sesong av hennes yndlings serie på DVD, som hun kan nyte i sofakroken.

Blomster er en vinner! Mødre blir alltid like sjarmert når barna stiller opp med en stor, velduftene blomsterbukett hun så stolt kan sette frem på stuebordet.

Det finnes et hav av muligheter for å glede mamma på søndag 10.februar, og her fikk du kanskje noen ideer til hva du kan finne på. Ved siden av det er det nesten like gøy for deg å bake en kake som det er for mamma å få den, så brett opp ermene og finn frem kokeboken. Eller ta turen innom et bakeri og plukk opp en ferdiglaget godbit!