Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Guidebureau

Oslo Guidebureau har gjennom 20 år spesialisert seg på guiding i Oslo for både privatpersoner og større grupper. De hjelper gjerne med «det lille ekstra» enten det er opplevelser i skog og mark eller innsikt i Oslos skjulte kulturskatter.

Opplev Oslo med venner, gjester, kollegaer eller ukjente!

Oslo Guidebureau har over 250 autoriserte Osloguider som til sammen dekker over 25 språk, og alle har til felles at de brenner for Oslo og ønsker å bidra med uforglemmelige opplevelser på turen – morsomme aktiviteter og forfriskende pauser kan legges inn, og det vil alltid være rom for improvisasjon.

Enten du har bodd i Oslo hele livet, eller knapt nok har satt din fot i hovedstaden, vil deres ekspertguider vise deg at Oslo byr på mange overraskelser!

De tilbyr både faste byvandringer og skreddersydde turer etter dine ønsker.

Les mer om Oslo Guidebureau her.

Oslo Guidebureau er spesialister på å skreddersy opplevelser.

Med en autorisert Osloguide kan turen legges opp etter dine interesser og behov. Det er kun fantasien som setter grenser! Guidene har også god erfaring med å tilrettelegge for barnefamilier, og legger opp til et tempo og innhold som passer for de yngste.

De skreddersyr gjerne sightseeingturer med buss, bil, båt, sykkel, helikopter, RIB, kajakk, ski, akebrett eller til fots.

Bedriftsarrangement og private arrangementer

Skal du arrangere kick-off, sommerfest eller sommeravslutning for jobben, gode venner eller foreningen? Eller har du fått ansvaret for å arrangere et møte i Oslo og ønsker hjelp med planleggingen?

Oslo Guidebureau tilbyr gode løsninger innenfor transport, bespisning, sosialt program og guidede turer. De kan også bidra med «det lille ekstra» eller en morsom aktivitet.

De har gode samarbeidspartnere og her er noen eksempler av opplevelser de kan tilby:

  • Opplev ølsmaking, vandring gjennom Grünerløkka og rekecruise på Oslofjorden i samarbeid med Ølakademiet og Båtservice Sightseeing.
  • Vandringer i Oslomarka med Oslo Hiking.
  • SUP og guidede kajakkturer langs Akerselva med Mad Goats.
  • «Bombesikkert i Bunkeren» – byvandring om 2. verdenskrig med besøk i tyskernes hovedkvarter under Oslo Handelsgymnasium.
    Mer informasjon på utstillingens hjemmeside; booking

Bursdagsfeiring

Hva med en drømmedag med egen guide som fødselsdagspresang? En interessant tur med skreddersydde innslag som passer hovedpersonens interesser enten det er sport, historie, kunst, mat og drikke, geologi eller dyreliv, tog eller birøkting.

Oslo Guidebureau har guider som dekker et utrolig spenn av interesseområder.

Bryllupsguiding

Har du tenkt på hva gjestene kan gjøre mens brudeparet blir fotografert? Tiden mellom vielsesstedet og selskapslokalet kan bli lang.

Oslo Guidebureau kan hente gjestene og ta dem med på guidet tur før de settes av ved selskapslokalet klare til fest. De kan også legge inn et champagnestopp underveis.

La en av deres ekspertguider ta deg med på en tur gjennom det som i dag er noe av det beste Oslo kan by på, og som tiltrekker besøkende fra hele verden.

Les mer om mulighetene her. 

Her er et knippe av hva Oslo Guidebureau kan tilby:

Les mer om Oslo Guidebureau her. 

Send melding til Oslo Guidebureau

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.