Søk i Aktiv i Oslo

Vocal Coach Julie Ervik

Julie Ervik er sangpedagog og vocal coach. Selv om hun ble omtalt som ”powerhouse” under sin deltakelse i siste sesong av The Voice, er ikke hennes undervisning begrenset til kun kraftfull musikk. Julie underviser alle sjangre og nivå.

Går du med en drøm om å lære deg å synge? Gruer du deg til en audition? Sliter du med å nå de høye tonene på yndlingslåta? Eller har du lyst å teste ut en ny stil – eller forbedre din egen? Da har jeg teknikken for deg!

Jeg har sunget så lenge jeg kan huske, særlig pop, funk og soul. Jeg elsker når låtene er kraftfulle og utfordrende, men opplevde at disse låtene gjorde meg hes, noe som satt en demper ikke bare på syngingen min, men også sanggleden. 

Tilfeldigvis kom jeg over The Complete Vocal Technique (CVT) i 2012, og har ikke vært hes en dag siden! Jeg er nå autorisert CVT- lærer og jobber med å hjelpe andre, både artister og glade amatører, med å finne SIN stemme.

Teknikken hjelper alt fra sangere til foredragsholdere med å nå deres individuelle tekniske og artistiske mål ved å lære å produsere lyder på sunt vis. Teknikken følger hverken smak eller stil, og kan benyttes av alle fra profesjonelle sangere, til de som kun nynner i dusjen.

På en sangtime hos meg tar vi utgangspunkt i musikk du liker. Du velger en eller to sanger som du opplever utfordrende og gjerne vil jobbe med. 

Audition

Trenger du et finpuss før en viktig sangaudition? ..eller kanskje MER enn bare et finpuss? Jeg har stor verktøykasse som er nyttig for å formidle en sangtekst og melodi slik at du treffer lytteren. Da jeg har deltatt i TV-programmet The Voice, har jeg også mange insider tips og triks som kan komme godt med!

Workshops

Jeg underviser grupper i teorien bak sunt stemmebruk og sangteknikk. Følg med på min hjemmeside for nye datoer- eller ta kontakt om dere er flere som ønsker en skreddersydd og lærerrik kveld.

Nybegynner/ Glad amatør

Vil du lære deg å synge? CVT er for absolutt alle! Du vil få hjelp til å kontrollere stemmen din og vi vil ha stor fokus på musikkglede.

For mer info/priser, se hjemmesiden ( https://www.julieervik.com/vocalcoach )

English Version

I am a singer and vocal coach from Vancouver, Canada, educated at the Complete Vocal Institute in Copenhagen. 

If you want to learn more about singing technique, if you want to reach those high notes, if you want to be able to last throughout a concert without getting hoarse, or need help to prepare for an important audition- do not hesitate to contact me for singing lessons for theoretic and practical tools and healthy use of the voice.

Contact Julie here

Send melding til Vocal Coach Julie Ervik

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.