Søk i Aktiv i Oslo

Ringnes Brygghus

Ringnes Brygghus tilbyr ølsmaking med og uten mat, og tilbyr delikate utleielokaler. Her har de mål om å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl.

Norges hyggeligste møteplass for alle som er glad i øl

Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra deres nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.

Matmeny. 

Ølmeny. 

Selskap

Ringnes Brygghus har i samarbeid med Ringnes Festsal helt unike selskapslokaler midt på Grünerløkka. Festsalen passer til større grupper fra 30 opp til 80 personer.

Bryllup

I Ringnes Festsal har vi holdt mange bryllupsfester. Dette er en gjemt perle midt på sentrale Grünerløkka. Festsalen gir en flott ærverdig ramme rundt en viktig dag.

Festsalen kan ta opp mot 80 bryllupsgjester.

Utdrikningslag

Kjenner du en som skal giftes bort? Ringnes Brygghus har en perfekt pakke til den utkårede og gjengen: Start med en ølsmaking og avslutt med en maltkast-turnering før man tar turen videre ut på annet sprell.

De tilbyr også omvisning i bryggeriet for de ekstra interesserte. Passer til grupper opp til 30 personer.

Les mer. 

Konferanser & Møter

Her tilbyr de moderne lokaler med storskjermer og godt lydanlegg, og ærverdige lokaler i Ringens Festsal for viktige styremøter og middager.

Ølsmaking

Ringnes Brygghus tilbyr spennende ølsmakinger med og uten mat, for små og store grupper, for uerfarne øldrikkere og hardbarka ølnerder.

Her kan du delta på faste smakinger og arrangementer med venner, eller dere kan booke en privat gruppe som en del av teambuilding, firmaarrangement, bursdag, fest eller utdrikningslag.

Se mer. 

Gavekort

Hva med å kjøpe et gavekort på en smaking, middag eller kurs på Ringnes Brygghus?

 

Send melding til Ringnes Brygghus

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.