Søk i Aktiv i Oslo

Paint’n Sip – Maling og Moro

Paint’n Sip kombinerer lettbeint kunstmaling med god drikke og er et perfekt opplegg for teambuilding, bursdager, julebord eller datenight. Besøk dem i Hegdehaugsveien 26, eller la de komme dit dere og prøv dere som kunstere for en kveld!

Paint’n Sip tar grupper fra 10 til 100 og lager det opplegget som passer deg, vennegjengen din eller bedriften din best. Uansett forkunnskaper, hjelper proffe kunstinstruktører dere på 2 timer til å male et bilde dere garantert blir fornøyd med. Velg mellom flere kreative motiver, få skreddersydd deres eget motiv, eller hva med aktmaling?

Etter snart fem år og tusenvis av fornøyde kunder har Paint’n Sip opplevd at maling og moro er like gøy for unge som gamle, menn som kvinner og advokater som designere. I deres Studio har de alt du trenger for en kunstnerisk helaften – men drikken styrer du helt selv. Uansett opplegg koster det 399,- per gjest (299,- for studenter).

Enkeltevent

Ta med deg venner, kjæreste, bror eller mor. Ypperlig som afterwork, vorspiel eller date. Du tar selv med deg akkurat det du har lyst til å drikke – lat som du er Munch for en kveld.

Firmabooking

Paint’n Sip har jobbet med alt fra finanshus til mediebyråer, og skreddersyr gjerne et motiv til din bedrift, team eller kundemøte. Hva med å male sjefen? Eller noe som gjenspeiler bedriftens verdier?

Privat booking

Paint’n Sip passer perfekt for grupper i forbindelse med fest, bursdag eller utdrikningslag, enten om du vil ta festen til deres lokaler i Hegdehaugsveien 26, eller la de komme til deg.

Her kan du lese mer om Paint’n Sip

Andre arrangementer 

Skal du arrangere noe og ønsker å gjøre en aktivitet litt utenom det vanlige? Hos Paint´n Sip bys det på en annerledes kveld proppfull av kreativitet og moro. Opplegget passer perfekt til både små og store grupper, og du kan booke for alt mellom 10 til 120 personer.

Og det beste av alt – alle kan delta! Dette er en uformell, leken aktivitet som passer alle og enhver – uansett forkunnskap. Ikke kreativ? Slapp av og ta en sip til hjelp.

Her kan du lese mer om Paint’n Sip

Utdrikningslag 

Hos Paint´n Sip får dere en annerledes kveld proppfull av kreativitet og moro. Dere skåler og maler, mens proffe instruktører loser dere gjennom den kreative reisen! Besøk dem i Hegdehaugsveien 26, eller la de komme dit dere er, og prøv dere som kunstnere for en kveld!

Og det beste av alt – alle kan delta! Her kan man sammen skape nye minner før venninnen eller kompisen giftes bort. Dette er en uformell, underholdende aktivitet som passer alle og enhver – uansett forkunnskap.
Ikke kreativ? Slapp av og ta en sip til hjelp.

Proffe kunstinstruktører hjelper dere på 2 timer til å male et bilde dere garantert blir fornøyde med. Velg mellom flere kreative motiver, få skreddersydd noe spesielt til anledningen, som et bilde av brud og brudgom, eller hva med aktmaling?

Her kan du lese mer om Paint’n Sip

Bursdag med Paint´n Sip

Skal du arrangere den ultimate bursdagen med dine «Partners in Wine» og ønsker å gjøre noe annet enn å feire dagen hjemme med kaffe og kake? Hos Paint´n Sip får dere en annerledes kveld proppfull av kreativitet og moro. Dere skåler og maler, mens proffe instruktører loser dere gjennom den kreative reisen.

Og det beste av alt – alle kan delta! Dette er en uformell, underholdende aktivitet som passer alle og enhver – uansett forkunnskap. Ikke kreativ? Slapp av og ta en sip til hjelp.

Proffe kunstinstruktører hjelper dere på 2 timer til å male et bilde dere garantert blir fornøyde med. Velg mellom flere kreative motiver, få skreddersydd noe spesielt til anledningen, eller hva med aktmaling?

Besøk dem i Hegdehaugsveien 26, eller la de komme til dere!

Her kan du lese mer om Paint’n Sip

Julebord 

Har du lyst til å gjøre noe annet enn «same procedure as every year»? Ta med venner og kolleger på Paint’n Sip!
Studio i Hegdehaugsveien 26 har rom for både små (10) og store grupper (100). Ønsker dere at de kommer dit dere er, ordnes det.

Og det beste av alt – alle kan delta! Dette er en uformell, underholdende aktivitet som passer alle og enhver – uansett forkunnskap. Ikke kreativ? Slapp av og ta en sip til hjelp.

Proffe kunstinstruktører hjelper dere på 2 timer å male et bilde dere garantert blir fornøyde med. Velg mellom flere kreative julemotiver, få skreddersydd noe spesielt til julebordet, eller hva med aktmaling?

Gjør deg klar for maling, sipping og moro på julebordet i år.

Her kan du lese mer om Paint’n Sip

CoCreate med Paint´n Sip!

CoCreate er et sosialt malekonsept der du og gjengen din lager kunst sammen! Dette er perfekt å gjøre med bedriften din, på sommerfesten, utdrikningslaget, teambuilding eller kickoff. Dere maler på flere mindre lerret, og setter alle de ferdigmalte bitene sammen til et større kunstverk når dere er ferdig.

Sånn her funker det:
1. De velger et passende verk dere garantert blir fornøyd med, som passer din gruppestørrelse og preferanser.
2. Gruppen maler hver for seg på et eller flere små lerret på 15 cm.
3. Alle de små bitene dere har malt settes sammen til et stort kunstverk!

Og husk – de er fleksible på både tid og sted, og drar gjerne dit dere holder til.

Send melding til Paint’n Sip – Maling og Moro

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.