Paint’n Sip – Maling og Moro

Paint’n Sip kombinerer lettbeint kunstmaling med god drikke og er et perfekt opplegg for teambuilding, bursdager, julebord eller datenight. Besøk dem i Parkveien, eller la de komme dit dere og prøv dere som kunstere for en kveld!

Paint’n Sip tar grupper fra 10 til 100 og lager det opplegget som passer deg, vennegjengen din eller bedriften din best. Uansett talent hjelper proffe kunstinstruktører dere på 2 timer å male et bilde dere garantert blir fornøyd med. Velg mellom et motiv fra porteføljen deres, eller få skreddersydd deres eget motiv.

Etter snart et år og tusenvis av fornøyde kunder har Paint’n Sip opplevd at maling og moro er like gøy for unge som gamle, menn som kvinner og advokater som designere. I deres Studio har de alt du trenger for en kunsterisk helaften – men drikken styrer du helt selv. Uansett opplegg koster det 395,- per gjest.

Klar for Paint’n sip på julebordet?

Julesalget er godt i gang, men det er fortsatt plass!

Årets beste høytid er rett rundt hjørnet. Har du lyst til å gjøre noe annet enn «same procedure as every year»? Ta med venner og kolleger på Paint’n Sip!. Hva med å male med et skreddersydd motiv av sjefen eller vennegjengen? Studio i Parkveien 12 har rom for både små (10) og store grupper (50+). Ønsker dere at de kommer dit dere er, ordnes det.

Enkeltevent

Ta med deg venner, kjæreste, bror eller mor. Ypperlig som after-work, vorspiel eller date. Du tar selv med deg akkurat det du har lyst til å drikke, lat som du er Munch for en kveld.

Firmabooking

Paint’n Sip har jobbet med alt fra finanshus til mediebyråer, og skreddersyr gjerne et motiv til din bedrift, team eller kundemøte.

Privat booking

Paint’n Sip passer perfekt for grupper i forbindelse med fest, bursdag eller utdrikningslag, enten om du vil ta festen til deres lokaler i Parkveien eller om de kommer til deg.

Her kan du lese mer om Paint’n Sip

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.