Søk i Aktiv i Oslo

Lunsjrestauranter Oslo og Akershus

Et du på utkikk ette en god oversikt over lunsjrestauranter i Oslo? Det er mange restauranter som tilbyr lunsj i Oslo og Akershus. Under finner du oversikt over restauranter som tilbyr lunsj.

Lunsj i Oslo

I Oslo er lunsj et verb; å lunsje

Vi lunsjer med venner, vi lunsjer med kolleger og vi lunsjer under business-møter. Lunsjrestauranter i Oslo er med andre ord ikke vanskelig å finne – de er overalt. Enten du vil invitere til et smaksrikt business-møte, vil falle for fristelsen til å droppe matpakken, eller når du rett og slett trenger å tilfredsstille ganen med noe annet enn kantinemat – her det noe for alle og enhver.

Det finnes et godt og variert tilbud for lunsj i Oslo. Alt fra luksuriøse spisesteder, kjapp take away, til litt mer avslappet atmosfære med rask servering og lavere priser. Oslo har alt – uansett formål med lunsjen.

Det dukker stadig opp flere og flere hotte spisesteder som serverer lunsj i Oslo, for ikke å glemme den stigende trenden med brunch i Oslo; et sent morgenmåltid spist i stedet for frokost og lunsj – i følge Red Bubble.

Brunch i Oslo med venner

Påskegul mimosa. Steak sandwich. Ferskpresset juice. Fluffy pannekaker. Egg & Bacon Bowl. Vi kjenner det som brunch, en trend i blant annet New York som har tatt Oslo med storm. Brunch er litt annerledes enn lunsj, men de fleste lunsjrestauranter i Oslo har tatt brunch i betraktning hva gjelder lunsjmenyen. 

Lunsjmøte

Flytt kontoret for en time eller to. Mange lunsjrestauranter i Oslo tilbyr eget chambre séparée – et privat rom i restauranten. Her får dere rommet for dere selv, som regel med teknisk utstyr tilrettelagt for å kombinere lunsj og møte. Trenger du et chambre? Ta en titt her.

Et du på utkikk ette en god oversikt over lunsjrestauranter i Oslo? Det er mange restauranter som tilbyr lunsj i Oslo og Akershus. Under finner du oversikt over restauranter som tilbyr lunsj.