Søk i Aktiv i Oslo

Nydalen Bryggeri og Spiseri

Nydalen Bryggeri og Spiseri kan arrangere både små og store selskaper. Stedet kan tilby 2 etasjer med 2 barer, og kapasitet på inntil 150 personer sittende i restauranten.

Hos Nydalen Bryggeri og Spiseri får du mat i ekte gastropub-ånd. Her har de et stort utvalg av drikke på menyen, og det serveres øl fra deres eget håndverksbryggeri – der er det også mulig å booke omvisning.

Enten du skal ha lunsj, middag eller bare noe å drikke, er dette plassen. I sommerhalvåret er deres store uteservering i flotte omgivelser ved Akerselva åpen.

Book ditt bord her.

Visste du at Nydalen Bryggeri og Spiseri har har en pub i 2. etg som kan leies ut 7 dager i uken?

Her er det mulighet for afterwork med jobben, bedriftsmøte, bursdag etc. De tilrettelegger etter deres behov og strekker seg langt for at dere får ønsket opplevelse.

I puben har de i tillegg 3 TV-skjermer som kan kobles opp til presentasjoner, 4 shuffleboards, 2 Pinball-maskiner og et spennende utvalg i puben.

Ved interesse, ta kontakt med dagligleder@nydalenbryggeri.no for en uforpliktende prat.

Afterwork

Beliggende i det pulserende Nydalen-området i Oslo, gir dette stedet den perfekte settingen for å slappe av og sosialisere med kolleger og venner etter en hektisk arbeidsdag.

Dere kan nyte en variert meny med deilige retter som passer perfekt sammen med et bredt utvalg av håndverksøl brygget på stedet.

– Enten du foretrekker en klassisk IPA, en forfriskende pilsner eller noe mer eksotisk, vil bryggeriets utvalg imøtekomme enhver smak.

Shuffleboards og spill

Hos Nydalen Bryggeri og Spiseri får du mer enn bare god mat og drikke – her tilbyr de en hel verden av moro og underholdning!

I andre etasje er ditt spillparadis med egen bar, Puben, og mulighet til å prøve ulike spill og utfordringer. Her er det over 100 ekstra sitteplasser, brettspill, 4 shuffleboards, pinball og dart.

Ølsmaking

Visst er øl godt å drikke. Men vil du lære mer? På Nydalen Bryggeri tilbyr de ølsmaking for grupper over åtte personer. Her får man en innføring om ølbrygging, og selvfølgelig smake flere av husets ulike brygg.

Ølsmaking i mikrobryggeriet er en sosial og lærerik opplevelse, og ingen forkunnskaper kreves. Høres dette moro ut?

Omvisningen kan gjerne tas før eller etter et måltid med godt øl i restauranten.

Her kan du lese og se mer av hva de tilbyr.

Julebord

Skap uforglemmelige minner denne julen ved å feire julebordet ditt på Nydalen Bryggeri og Spiseri. Deres rustikke og stemningsfulle atmosfære, deilige julemeny og varierte aktiviteter som shuffleboard, dart og Pinball vil sette den perfekte rammen for din julefeiring.

Deres eget mikrobryggeri sørger for at dere kan nyte ferskt brygget øl som passer perfekt til julematen.

Enten det er med kollegaer, venner eller familie, har Nydalen Bryggeri og Spiseri plass til selskaper i alle størrelser.

Les mer om mulighetene.

Send melding til Nydalen Bryggeri og Spiseri

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.