Søk i Aktiv i Oslo

Nydalen Bryggeri og Spiseri

Nydalen Bryggeri og Spiseri kan arrangere både små og store selskaper. Stedet kan tilby 2 etasjer med 2 barer, og kapasitet på inntil 150 personer sittende i restauranten.

På Nydalen Bryggeri og Spiseri får du mat i ekte gastropub-ånd. Her har de et stort utvalg av drikke på menyen og det serveres øl fra deres eget håndverksbryggeri. Der det også er mulighet for å booke omvisning. Enten du skal ha lunsj, middag eller bare noe å drikke, er dette plassen. Om sommeren har de også en stor uteservering i flotte omgivelser rett ved Akerselva.

Baren i 2.etg.

Nydalen Bryggeri og Spiseri har også en egen bar i 2 etg – her finner du øl, cocktails, snacks og masse annet godt. Her er det over 100 ekstra sitteplasser, brettspill, 4 shuffleboards, pinball og dart. Hver vår og høstsesong arrangeres pubquiz og musikkbingo.

Perfekt for afterwork eller en tur ut med vennegjengen!!

Ølsmaking

Visst er øl godt å drikke. Men vil du lære mer? På Nydalen Bryggeri tilbyr de ølsmaking for grupper over åtte personer. Her får man en innføring om ølbrygging, og selvfølgelig smake flere av husets ulike brygg.

Ølsmaking i mikrobryggeriet er en sosial og lærerik opplevelse, og ingen forkunnskaper kreves. Høres dette moro ut?

Omvisningen kan gjerne tas før eller etter et måltid med godt øl i restauranten.

Her kan du lese og se mer av hva de tilbyr.

Kontakt Nydalen Bryggeri og Spiseri

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.