Søk i Aktiv i Oslo

Bella Bambina Ristorante

Opplev smaksopplevelser med det beste av tradisjonell italiensk mat. Restauranten har to avdelinger med plass til 160 gjester inne, og en flott uteservering som kan ta inntil 130 gjester.

Bella Bambina Ristorante – en ekte italiener i Østbanehallen.

Her ønsker de å gi deg store smaksopplevelser, selv om du er på farten og ikke har så god tid. Deres hjemmelagde pasta bidrar til at pastarettene gir deg en følelse av Italia, selv på en grå regnværsdag i Oslo.

Bak restauranten står kokk Ole Jonny Eikefjord som også eier Restaurant Eik, Restaurant Eik Annen Etage, Restaurant Fjord, Restaurant Teatro og Rodins Bistro & Bar.

Kjøkkensjefen, Giuseppe Romeo er fra Calabria, sør i Italia. Han har diplomkokkutdannelse fra Italia og mange års erfaring fra en rekke restauranter i Italia, så vel som her i Norge.

Benvenuti al Ristorante Bella Bambina!

Selskap & feiringer 

Her kan du invitere til selskap sentralt i Oslo. Bella Bambina Ristorante tar imot både små og store selskaper, og serverer smaksopplevelser med det beste av tradisjonell italiensk mat.

Restauranten har to avdelinger, som har plass til 160 gjester inne, og uteservering sommerstid med plass til 130 gjester.

Les mer. 

Send melding til Bella Bambina Ristorante

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.