Søk i Aktiv i Oslo

Mat og drikke er uten tvil svært viktig for oss mennesker, både for at vi skal overleve og for at vi skal nyte livet.

Det finnes mange muligheter i Oslo-området for deg som er glad i mat og drikke, enten du vil besøke resturantene og spisestedene i Oslo og Akershus, bestille selskapsmat eller lage mat selv.

På denne siden har vi samlet tips og informasjon om mat og drikke.

Oslo har fire restauranter som kan skilte med stjerner i den prestisjetunge Michelinguiden. Det er små og store spisesteder med mat fra alle verdenshjørner og i alle prisklasser.

Å lage mat gir nesten like stor glede som å spise mat. I Oslo og Akershus blir det stadig mer populært med kurs i matlaging, vinkurs, cognackurs, bartenderkurs og så videre. På denne siden finner du også kurs om mat og drikke av alle slag. Vi har også samlet en del matoppskrifter som du kan prøve deg på. Vi ønsker å utvide denne delen av nettportalen vår, og tar gjerne imot dine favorittoppskrifter. Send oppskrifter til post@aktivioslo.no .
Diskusjoner om mat og drikke kan du også kose deg med på våre forum. Der kan du skrive om restauranter, be om råd fra andre brukere og så videre.

Festmat til en stor dag
Mat og drikke er viktig i hverdagen, og det er viktig på festdager. Aktiv I Oslo har oversikt over selskapslokaler og catering. På våre sider om firma og fest finner du dessuten alt du måtte trenge av andre ting enn mat og drikke til en stor dag.

Oppskrifter

Vi har masse spennende oppskrifter i våre oppskriftsarkiver!

Se oppskrifter fra Sult & Tørst >>

Se oppskrifter på sommermat fra vår egen huskokk, Peter Olausson >>

Se Halloween-oppskrifter fra vår egen huskokk, Peter Olausson >>