Teater Oslo - Her finner du ulike teatre i Oslo og Akershus

Teater Oslo – Finn det teatret som passer dine ønsker

Å gå på teater Oslo er utrolig gøy! Vi har mange flotte teaterlokaler, for ikke å snakke om så utrolig mange flinke skuespillere på den norske scene.

Det finnes mange måter å bli fortalt historier på. Teater er en av dem. Teater har vært en måte å formidle historier og fortellinger i århundrer. Man regner at teateret har sitt opphav hele 5000 år tilbake i oldtidens Egypt. Og fortsatt lar vi oss trekke til teatersalene. Hvorfor?

Teaterstemningen er noe helt spesielt. La deg fengsle av dramatiseringen på scenen. Musikken blir spilt live, og du kan føle, og kjenne nærværet av skuespillerene på scenen. Du lukter kostymene og sminken. Du får se ekte mennesker på scenen og de spiller der og da for deg. I tillegg kan du la deg fascinere av kulissene og kostymene. Mange tar på finstasen og planlegger gjerne en helaften ute på byen når de drar på teater Oslo. Kanskje du etterpå vil ta med følget på restaurant og nyte en deilig middag mens dere diskuterer stykket? Finn restauranter i nærheten av ditt teater HER.

Å kjøpe en billett til teater er den perfekte gaven til kjæresten eller vennen. Eller hva med å ta med hele vennegjengen? Det er også en perfekt gave til mammaen, pappaen eller besteforeldrene som ellers har alt.

Hva med drama, eller er du mer i humør for komedie? Her på aktivioslo.no kan du se hva som går av teater Oslo nå og i nærmeste framtid.