Søk i Aktiv i Oslo

Experia

Experia arrangerer turnebaserte teaterforestillinger med profesjonelle skuespiller. De reiser rundt til barnehager, biblioteker og kulturhus og gir noe helt spesielt! Holder også teaterkurs.

Experia – en opplevelsesfabrikk

Opplevelsesfabrikken Experia ble startet opp i 2006 av Anita Schjøll Brede og Margrethe Beck Heien. Etter tre år med samarbeid, ønsket Anita å endre kursen, og Margrethe fortsetter driften av Experia alene.

Margrethe Beck Heien er utdannet lærer med høyskolekandidat i drama- og teaterkommunikasjon fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Ved siden av Experia har hun lang erfaring som produsent og regissør for teatergrupper som BærMuDa Mini, BærMuDa Ungdom, Røren Barne- og Ungdomsteater, Bærum Barneteaters Teaterskole, BærMuDa og Konnerud Barne- og Ungdomsteater. Margrethe har satt opp over femti teaterstykker og musikaler siden 1997. Hun skriver også teatermanus, og i 2009 var hun stuntdeltager i Norsk Dramatikkfestival med stykket «Her kommer du!» som ble regissert av Mona Hoel og Margreth Olin.

Experia lager teaterforestillinger, holder teaterkurs og skriver manus. Siden 2006 har Experia hatt mange spennende samarbeidspartnere, blant andre StatoilHydro, Bærum Kommune, Bogstad Gård, Bærum Musikk- og Danseteater, KompaniKontra, Buskerud Teater, Feinschmecker Productions og Mamageno

Teater i barnehagen

Experia kommer gjerne på besøk til din barnehage med en eller flere av deres forestillinger. De har forestillinger for målgruppen 0 – 6.
På hjemmesiden deres ligger det til en hver tid ute hvilke forestillinger som kan bestilles til barnehagene.

Kurs

Opplevelsesfabrikken Experia kommer gjerne til SFO-gruppa, skoleklassen, barnehagen eller andre elev-grupper og holder kurs eller workshops med kunstnerisk innhold. Alt fra teaterleker og improvisasjon til skuespillerteknikk og utvikling av forestilling. Vi jobber gjerne med voksne også!

Send melding til Experia

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.