Søk i Aktiv i Oslo

Black Box Teater

Black Box Teater ligger sentralt på Rodeløkka i Oslo, kun få skritt fra Grünerløkka og Carl Berner. Her finner du et rikt utvalg av ulike forestillinger.

I foajeén er det en hyggelig bar som er åpen før og etter forestilling.
Teatret har også forestillinger for barn / familier og enkelte gratisarrangementer.

Her kan du se oversikt over de ulike forestillingene.

Black Box teater ble grunnlagt i 1985. Det er et av programmeringsteatrene i Norge som produserer og presenterer internasjonal og norsk samtids-scenekunst.
Med en historie på over 30 år har Black Box teater utviklet seg til å bli et teater med en sterk kunstnerisk identitet. Teatret dedikerer seg til moderne og eksperimentelle former for kunst, programmering av norske og internasjonale kompanier samt både nye og etablerte kunstnere.

Programmet er preget av en kombinasjon av kunstnere som har et langt forhold til Black Box teater og nyetablerte kunstnere fra Norge og andre steder i verden.
Black Box er et teater som er oppmerksomme på eksperimentering og transformasjon av scenekunst i dag. Programmet krysser ulike disipliner, legger vekt på mangefasetterte kunstnere, og inviterer til forbindelser mellom visuell kunst, musikk og litteratur.

Rimelige billettpriser: 250,- (full pris) / 150,- (moderasjon) / 100,- (under 25 år).

Her kan du lese mer om Black Box.

Send melding til Black Box Teater

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.