Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Teatersenter

Medlems- og interesseorganisasjon for frivillige teatergrupper i Oslo. Her kan de tilby teaterskole og flotte øvingslokaler.

Ditt senter for grenseløs scenekunst

Oslo Teatersenter (OTS)  er et service- og aktivitetssenter for teater og drama i Oslo. OTS tilbyr et aktivt kontakt- og informasjonsnettverk for frivillige teatergrupper, frie grupper, dramatikere, instruktører og pedagoger. I tillegg drifter senteret sin egen teaterskole for barn og unge og arrangerer Rampelysfestivalen.

Her er noen av tilbudene ved Oslo Teatersenter:

  • Oslo teaterskole
  • Rampelysfestivalen
  • Utleie av øvingslokaler
  • Kostyme- og scenografiutleie
  • Scenekunst +
  • Kurs og kompetanse

Oslo teaterskole

Oslo teaterskole er et tilbud for barn og ungdom i Oslo som vil lære seg å spille teater i et sosialt og lekent miljø. Oslo teaterskole er forestillingsrettet, dvs. at hver gruppe jobber gjennom hele året mot å sette opp en forestilling som spilles på Rampelysfestivalen i mai.

Oslo teaterskole har inntak for nye elever hver høst. Interesserte kan sette seg på venteliste via Oslo teatersenters nettsider.

Rampelysfestivalen

Rampelysfestivalen ble startet i 1990 og er i dag Norges største barne- og ungdomsteaterfestival. Oslo teatersenter er produsent av festivalen. Festivalen er for og med barn og unge, lokalt forankret i Oslo, men tilgjengelig for nasjonale og internasjonale barne- og ungdomsteatergrupper. Alle gruppene ved Oslo teaterskole deltar med en forestilling på Rampelysfestivalen.

Utleie av lokaler

OTS drifter og administrerer totalt 5 øvingslokaler for utleie, i tre bolker mellom kl. 09.00 til 22.00, 365 dager i året. Vi er et produserende hus og legger til rette for infrastrukturen mot en ferdig produksjon eller et prosjekt. For å leie lokale kan man booke via Oslo Teatersenters nettsider >>

I Oslo teatersenters felleslokaler kan leietagere benytte seg av gratis wi-fi, et lite kjøkken med kjøleskap og kaffetrakter.

Scenekunst +

Scenekunst + er et tilbud for dem som ønsker å ha en tettere tilhørighet til senteret samt hvor organisasjonen kan tilby noe tilbake.

Andre tilbud

Det foregår kontinuerlige kurs innen drama, stemme, sang, improvisasjon og annen kunstnerisk virksomhet i Oslo teatersenters lokaler på Tøyen. Hold deg oppdatert under aktiviteter på nettsidene >>

Åpningstider

Kontoret er åpent alle hverdager 09:00-15:00, øvingslokalene leies ut mellom 09.00-22.00 alle dager.

Facebook: www.facebook.com/OsloTeatersenter

Twitter: @OSLteatersenter

Instagram: oslo_teatersenter

Flickr: www.flickr.com/photos/osloteatersenter

www.osloteatersenter.no

Send melding til Oslo Teatersenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.