Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Nye Teater

Oslo Nye er et av landets best besøkte teatre. Oslo Nye Teater har et folkelig repertoar og skal være oslosk, morsomt og mangfoldig.

Oslo Nye Teater – Hele byens teater

Oslo Nye er et av landets best besøkte teatre. De ble i 2010 besøkt av 131904 publikummere og er hele byens teater. Teateret består av tre hus og eies av Oslo kommune. Oslo Nye Teater har et folkelig repertoar og skal være oslosk, morsomt og mangfoldig.

Les mer om Oslo Nye Teater her >>

Billetter

Se spilleplanene og kjøp billetter til Oslo Nye Teater her >>

3 scener

Oslo Nye Hovedscenen
Det Nye Teater, grunnpillaren i det som i dag er Oslo Nye Teater, sto ferdig i all sin renlinjede funkisglans tidlig i 1929 og ligger i Rosenkrantzgt. 10.
Hovedscenen ble bygget i 1929 og har totalt 717 seter.
Spilleplan for Oslo Nye Hovedscenen >>

Oslo Nye Centralteatret (med Teaterkjeller’n)
Norges eldste teatersted i drift er en av teater-Oslos stoltheter. En godt bevart arkitektonisk perle i pseudo-rokokko-stil som ble bygget i 1780, salen i dagens form er fra 1987 og foajeen fra 1826. Salen er  tilpasset dagens teknisk krevende teaterforestillinger og ligger i Akersgata 38 med totalt 387 seter.
Spilleplan for Oslo Nye Centralteater >>

Oslo Nye Trikkestallen
Oslo Nye Trikkestallen ble innviet som ny dukketeaterscene i 2003. Bydel Sagene/Torshov og teatret har samarbeidet i byggingen av teatret, som teknisk er Europas mest moderne scene for dukketeater. Trikkestallen finner du  i Torshovgata 33 og har totalt 200 seter.
Spilleplan for Oslo Nye Trikkestallen >>

Omvisning – En titt i kulissene

Ønsker du å høre litt om teatrets historie? Eller få et innblikk i hva som foregår bak scenen under forestilling, eller på verkstedene hvor kulissene lages? Teateropplevelsen kan blir ennå mer fascinerende med en spasertur gjennom teatrets scenerom og verksteder. Oslo Nye Teater arrangerer omvisninger etter avtale på teatret på dagtid, såfremt det ikke kolliderer med teatrets ordinære drift. Omvisningen er gratis.
Ta kontakt med Oslo Nye Teater på deres nettsider >>

Send melding til Oslo Nye Teater

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.