Søk i Aktiv i Oslo

Nittedal Teater

Nittedal Teater er en stor teaterorganisasjon og et produksjonselskap med hovedkontor i Stasjonsveien 69. De har teater, og hjelper også til med arrangementer og underholdninger til fest, eventer og bursdager

Teatret er i dag seks faste på drift, atten faste i staben og nitten instruktører og et stort produksjonsteam bestående av regissører, teknikere, musikere, produsenter, scenografer, sufflører, inspisienter, manusforfattere, koreografer, sanginstruktører og skuespillere.

Deres virkeområder er:

– Interne- og eksterne Teaterproduksjoner
– Årlig storproduksjon / historisk utespel
– Turnévirksomhet
– Samarbeid med næringslivet
– Partnerskapsavtale med Mitt Valg Norge
– Samarbeid med Politiet
– Teaterlaben
– Teatersmia barne- og ungdomsteater
– Prosjektet “Ungdom i arbeid”
– Filmproduksjon
– Konsertarrangør
– Kurs og workshops
– Event

Underholdning

NT Event – skreddersyr ditt arrangement

Nittedal Teater har en egen eventavdeling som tar på seg alt fra kick off, julebord, teambuilding, firmafester, jubileum, bryllup ol. De har organisert julebord, kunde-eventer, juletrefester, konserter, kulturinnslag, mordmysterier, rollespill og skjult teater for flere oppdragsgivere.
Her skreddersyr de løsninger som er tilpasset et hvert behov. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Bursdagsmoro

Ønsker dere en helt spesiell bursdagsfering med besøk av kjente kararktere, underholdning, temafest eller rett og slett å legge bursdagen til en av deres forestilinger? Nittedal Teater har bred erfaring og mange morsomme karakterer i sitt nettverk. Her finner du alt fra tryllekunstner, klovner, pirater, Disney-prinsesser, actionhelter, eventyrfiguere, tegneseriehelter – kun fantasien setter grenser.

Teatret kan stille med alt fra aktiviteter og underholdning, dekorering, servering, trykksaker og lokale.

Kurs og workshops

De tilbyr skreddersydde kurs og workshops.

Storproduksjoner og årlige utespel

Nittedal Teater har de siste årene hatt stor suksess med sine storproduksjoner i naturskjønne omgivelser på Skyset gård (en liten perle fra 1600-tallet). Deres storproduksjoner er et samarbeid mellom Nittedal Teater og Teatersmia barne- og ungdomsteater og har i snitt over 60 skuespillere i alle aldre og det dobbelte antall i staben og i støttefunksjonene rundt forestillingene.

Storproduksjonen er mye mer enn en forestilling og over flere år har det utviklet seg til å bli et morsomt familiearrangement med barneaktivteter, markeds- og handelsboder, grill, bespisning, levende dyr, sang og underholdning. Omfanget vokser fra år til år og publikum fra Oslo, Hadeland og Romerike har fylt området med latter, gleder og gode opplevelser.

Over 8000 har hittil tatt turen for å bli med sommerens vakreste eventyr.

Foreløpig har de hatt forestillingene “Kardemommeby” (2012), “Emil i Lønneberget” (2013), “Du skal få en dag i mårå” (2014), “Peer Gynt” (2015), “Brødrene Løvehjerte” (2016) og Prøysenfestival (2017).

Teatersmia barne- og ungdomsteater

Smia jobber aktivt med å skape et godt oppvekstmiljø og god psykisk helse for barn og ungdom.

Organisasjonen er en trygg utviklingsarena hvor man kan få venner, nettverk, kompetanse, bygge selvfølelse og få en trygg sosial plattform. De praktiserer ingen audition – her er alle velkomne.

I dag er det over 300 medlemmer som er fordelt på seksten medlemsgrupper som jobber mot én produksjon/visning i året.

Gruppene ledes av instruktører som har relevant utdanning og erfaring. På timeplanen står Sirkussmia, Smiakoret, Dansesmia, individuelle sangtimer, Det Grenseløse Teateret, Minismia, Barnesmia, Juniorsmia, Ungdomsmia, Prosjektsmia, Voksensmia, Seniorsmia, Musikaldans og Minidans m/foreldre .

Smia etter skoletid

Er et kurstilbud for barn i grunnskolen, som gir en leken introduksjon til scenekunst. Gjennom tolv øvinger vil barna få et møte med musikaldans, teater, nysirkus, sang og visuell kunst. Med fokus på moro, fellesskap og kreativitet, vil de få basiskunnskaper i flere ulike kulturuttrykk. De jobber med grunnleggende teknikk hvor fokuset er på mestring fremfor prestasjon, som dermed bidrar til å bygge opp barnas selvfølelse.

Turnévirksomhet #hengdeg

Nittedal Teater tar nettmobbing på alvor og har vært på Norgesturné med sin egenproduserte forestilling #hengdeg siden høsten 2013. Over 400 spilte forestillinger for over 80.000 publikum fra Tana, Hammerfest og Vadsø i nord til Kristiansand i sør.
Her har de spilt for skoleelever, helsearbeidere, politikere, konferanser, seminarer, foreldremøter m.m.
Se turnéforestillinger for mer informasjon.

Se meg

Sterk forestilling om omsorgssvikt, overgrep og vold i nære relasjoner. Vært på turné siden 2014. Vist for skoleelever, fagkonferanser, samlinger m.m.

Hvor tror de de har det fra?
Forestiling om hvordan foreldre ubevisst og bevisst påvirker barna sine på godt og vondt.
En skikkelig oppvekker!

Våre kjente og kjære barnehelter
Teatret har også løpende turné med våre barne- og familieforestillingene “Hakkebakkeskogen”, “Karlsson på taket”, “Pippi Langstrømpe”, “Emil i Lønneberget” og “Karius og Baktus”.

Med vennlig hilsen Alf
Kabaret-forestilling basert på et utvalg av kjente og mindre kjente viseperler fra Alf Prøysens kunstarv.

Psykisk helse

På nyåret i 2017 undertegnet de en treårig partnerskapsavtale med stiftelsen MITT VALG hvor de skal være med å utvikle filmer, bilder og en musikal som de skal benytte i sitt arbeid for barn og ungdommer i hele Norge.

De stiller seg 100% bak deres (Lions) slagord “Det er bedre å bygge barn, enn å reparere voksne”.

Nittedal Teater har en partnerskapsavtale med Nittedal Kommune, som forplikter begge parter til å samarbeide rus- og kriminalitetsforebyggende, med fokus på god psykisk helse og godt oppvekstmiljø for barn og unge i Nittedal.

Nittedal Teater har vært svært aktive i “Vi bryr oss”-arbeidet og de har startet prosjektet “Ungdom i arbeid” som er et samarbeid med NAV for dropout-elever eller andre ungdommer som av en eller annen grunn står uten skoletilbud og står uten arbeid.

I 2013 fikk Teatret Nittedal Kommunes Tilgjengelighetspris for sitt arbeid.

Samarbeidspartnere

Nittedal Teater skaper forestillinger og kulturinnslag for sine samarbeidspartnere og deltar ofte på eksterne arrangementer.

De kan bl.a. vise til flere teaterforestillinger på ulike kultuhus, Hadeland Glassverk, Litteraturhuset i Oslo, Oslo Bokfestival, Norsk Folkemuseum på Bygdø, Hadeland Folkemuseum, Verdensdagen for psykisk helse, Lions Røde Fjæraksjon 2015, Arendalsuka, Baker Hansens 150-årsjubileum, Ski-VM og World Cup i Holmenkollen m.fl.

Teatret har også et godt og tett samarbeid med Sparebank 1 Ringerike Hadeland, Lions og NAV.

Send melding til Nittedal Teater

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.