Søk i Aktiv i Oslo

Selvplukk av bær i Oslo – Se stedene du kan plukke

Plukk bær og lag syltetøy!

Selvplukk av bær er hyggelig nyttig og morsomt. Hva liker du best? Jordbær, stikkelsbær, blåbær, tyttebær, bringebær, solbær, rips, multer, markjordbær eller rognebær?

Nora reklamerer for sitt syltetøy som om det er så godt som hjemmelaget. Men i virkeligheten er det ingenting som kan måle seg med hjemmelaget syltetøy laget av bær du selv har plukket. Gjør det til en familieutflukt og ta med alle mann til en gård som har selvplukk!

Når du har fylt opp nok kurver, er det opp til deg selv hva du vil bruke bærene til. Kanskje en lekker dessert frister, med fløte og sukker? Men det går også an å lage hjemmelaget saft – eller det mest vanlige: hjemmelaget syltetøy.

Selvplukk av bær på gårder og gårdsutsalg av bær

De fleste steder som tilbyr selvplukk selger også ferdig plukkede bær i kasser.

Her finner du informasjon om hvor du kan drive med selvplukk av bær i Oslo. Vi har også tatt med noen produsenter som har gårdsutsalg av bær men som ikke tilbyr selvplukk der dette passer.

Bærplukking i naturen
Du finner også informasjon om egnede steder der du kan plukke ville bær. Norge bugner av bær som tyttebær, blåbær, multer, villbringebær og markjordbær. Ville bær en en stor og helt gratis ressurs. På disse sidene finner du også informasjon om hytteutleie i trakter med mye ville bær.

Her kan du plukke jordbær.