Vestre Frogner Gård

Vestre Frogner Gård på Skui i Bærum tilbyr selvplukk og salg av bær og frukt, alt fra bringebær til epler, pærer, kirsebær, plommer, rips og solbær.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

Å plukke bær og frukt selv er knyttet til en deilig sommerfølelse og gir rom for gode barndomsminner. Vi lager syltetøy, fyller opp fryseren og nyter av de sommerlige smakene hele året!  Hos Vestre Frogner Gård i Bærum har du mulighet til å plukke et stort utvalg av forskjellige typer bær og frukt!

En perfekt aktivitet for familier og par!

Sesongen 2016 er nå slutt.

Søndag 10. juli kl. 08.30 åpner de hagen for selvplukk av bringebær.

Holder stengt mandag 11. juli så bringebærene kan bli mer modnet. Allerede fra tirsdag 12. juli har de åpent hver dag fra kl. 08.30

Rips, solbær, kirsebær og stikkelsbær er modent fra ca. 20. juli.

Sesongen med bær varer fra ca. midten av juli og til slutten av august, mens epler kan plukkes fram til oktober. Det er lett servering på stedet, mange blir sittende og nyte utsikten og den fredlige tilværelsen.

Vestre Frogner gård er en praktfull gård på Skui i Bærum. Det er en av de eldste gårdene i Bærum. Gården har gått gjennom mange generasjoner, og de som bor der bærer ennå etternavnet Frogner. Det bor flere generasjoner av familien på gården nå.

Før var det full gårdsdrift med dyr osv, men nå konsentrer de seg kun om korn, skog og selvplukk og salg av bær og frukter. Gården har drevet med dette i mange år og har nå over 6-7 km med bringebærbusker.

Selvplukk av bær

Her har du mulighet til å komme til selvplukk av bringebær, solbær, rips, stikkelsbær og kirsebær.

Priser selvplukk

Bringebær kr 59,- pr. kg. Ferdig plukket kr 80,-

Solbær kr 42 ,- pr. kg. Ferdig plukket kr 70,-

Rips kr 42,- pr. kg. Ferdig plukket kr 70,-

Stikkelsbær kr 42,- pr.kg. ferdig plukket kr 70,-

Kirsebær kr 42,- pr. kg. Ferdig plukket kr 70,-

Vestre Frogner Gård har bankterminal og vipps .

Det er salg av eplesaft i flasker og 5l kartonger.

 

Ferdig plukket

Det er også mulig å bestille ferdig plukkede esker av alle frukt- og bærslag . Send mail til hkfrogner@frognergaard.no eller send sms til 92262739 med antall kilo ,ønsket hentedag og klokkeslett mellom kl. 11-17.00.

 

Åpningstider for selvplukk av plommer og epler

Det som er modent er Victoria, Opal , Gule og Aroma, James Grieve og Summerred epler m/flere

 

Når du kommer blir bokser og kasser veid. Det er mulig å få kjøpt begge deler på gården, men du kan gjerne ta med dine egne. De har beholdere som du kan feste på kroppen, og plassere de grønne kurvene i. Du får så tildelt et område og blir fulgt dit.

Når du er ferdig, veier de kassene igjen og trekker vekk vekten av selve kassen.

Vestre Frogner Gård har bankterminal. Det er også salg av eplesaft i flasker og 5l kartonger.

 

Veibeskrivelse

Frogner gård ligger på Skui i Bærum.

Fra Oslo
Kjør E18 til Sandvika, ta så E16 i retning Hønefoss. Etter tunnel nr to fra Sandvika, Brennetunnelen, tar man av til høyre ved utgangen av tunnellen og følger skiltet til Skui. Etter å tatt til venstre i første rundkjøring, skal man 30 m etter rundkjøringen ta til høyre opp Frogner-Tandbergveien. Herfra og fram til P-plassen på gården er det skiltet.

Se kart på Gule sider >>

Les mer om gården, familien og produktene deres på
Vestre Frogner Gårds hjemmeside >>