Søk i Aktiv i Oslo

Vestre Frogner Gård

Vestre Frogner Gård på Skui i Bærum tilbyr selvplukk og salg av bær og frukt, alt fra bringebær til epler,pærer,plommer,kirsebær ,rips,solbær og stikkelsbær.

Å plukke bær og frukt selv er knyttet til en deilig sommerfølelse og gir rom for gode barndomsminner. Vi lager syltetøy, fyller opp fryseren og nyter av de sommerlige smakene hele året!  Hos Vestre Frogner Gård i Bærum har du mulighet til å plukke et stort utvalg av forskjellige typer bær og frukt!

En perfekt aktivitet for familier og par!

Sesongen 2021

Stengt og fullt med booking av selvplukk av bringebær frem til 2.aug, da vi må ta en ny vurdering forhold til hvor mye bær det er igjen.

Slutt for bestilling av ferdig plukket bær.

Fra mandag 19 juli er det mulig for å plukke solbær, stikkelsbær, kirsebær og rips fra kl 08.30- 13.00 mandag, onsdag og lørdag.Trenger ikke å booke tid for disse bærene.

Følg nettsiden for åpningtider.

På facebook kan du også finne mer informasjon

Ferdig plukket

Det er også mulig å bestille ferdig plukkede esker av alle frukt- og bærslag . Send sms til 92262739 med antall kilo, ønsket hentedag og klokkeslett mellom kl 11-17.00.

Når du kommer blir bokser og kasser veid. Det er mulig å få kjøpt begge deler på gården, men du kan gjerne ta med dine egne. De har beholdere som du kan feste på kroppen, og plassere de grønne kurvene i. Du får så tildelt et område og blir fulgt dit.

Når du er ferdig, veier de kassene igjen og trekker vekk vekten av selve kassen.

Vestre Frogner Gård har bankterminal. Det er også salg av eplesaft i flasker og 5l kartonger.

Priser selvplukk

Bringebær kr 74,- pr. kg. Ferdig plukket kr 95,-
Solbær kr 55,- pr. kg. Ferdig plukket kr 90,-
Rips kr 55,- pr. kg. Ferdig plukket kr 90,-
Stikkelsbær kr 55,- pr.kg. ferdig plukket kr 90,-
Kirsebær kr 55,- pr. kg. Ferdig plukket kr 90,-
Epler kr 29,- pr.kg. Ferdig plukket kr 35,-
Plommer kr 34,- pr.kg Ferdig plukket kr 42,-

Vestre Frogner Gård har bankterminal og vipps .

Det er salg av eplesaft i flasker og 5l kartonger.

Om Vestre Frogner Gård

Vestre Frogner gård er en praktfull gård på Skui i Bærum. Det er en av de eldste gårdene i Bærum. Gården har gått gjennom mange generasjoner, og de som bor der bærer ennå etternavnet Frogner. Det bor flere generasjoner av familien på gården nå.

Før var det full gårdsdrift med dyr osv, men nå konsentrer de seg kun om korn, skog og selvplukk og salg av bær og frukter. Gården har drevet med dette i mange år og har nå over 6-7 km med bringebærbusker.

 

Veibeskrivelse

Frogner gård ligger på Skui i Bærum.

Siden avkjørselen fra E16 mot Skui/Rykkinn er sperret må man ta av mot Rykkinn/Bærums Verk.Ved rundkjøringen kan man velge å enten kjøre mot Rykkinn og videre ned Økriveien, mot Skui, og ta av til høyre etter rundkjøringen.30 m etter rundkjøringen ta til høyre opp Frogner-Tandbergveien. Herfra og fram til P-plassen på gården er det skiltet.

Alternativ 2 er å kjøre mot Vøyenenga/Skui. Følg Ringeriksveien, og ta av til høyre mot Rykkinn. Ved første rundkjøring, ta til venstre og til venstre opp Frogner- Tandbergveien. Herfra og fram til P-plassen på gården er det skiltet

Her kan du lese mer om familien, tilbudet og produktene. 

Send melding til Vestre Frogner Gård

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.