Søk i Aktiv i Oslo

Vestre Frogner Gård

Vestre Frogner Gård på Skui i Bærum tilbyr selvplukk og salg av bær og frukt. Her får du alt fra bringebær til epler, pærer, plommer, kirsebær, rips, solbær og stikkelsbær.

Vestre Frogner gård er en liten perle i Bærum. Det ligger sentralt til og det er en av de eldste gårdene i Bærum. Gården har gått gjennom mange generasjoner,og ble kjøpt opp av familien i 1875.

På gården bor bonden, Hans Kristian Frogner og kona Jorunn Merethe Frogner. Det bor andre familiemedlemmer på gården også.

Bedriften består av en eier og sjef, Hans Kristian Frogner, og flere selgere og plukkere. Før var det full gårdsdrift med dyr osv, men nå konsentrer de seg kun om korn, skog og selvplukk og salg av bær og frukter.

Hovedprioriteringen er bringebær, men de selger også epler, pærer, kirsebær, plommer, stikkelsbær, rips og solbær.

Gården har drevet med dette i mange år og har nå over 7 km med bringebærbusker.

Sesongen med bær varer fra ca midten av juli og til slutten av august, mens epler kan plukkes fram til oktober.

Vestre Frogner Gård har bankterminal og vipps .

Det er salg av eplesaft i flasker og 5l kartonger.

 

Veibeskrivelse

Frogner gård ligger på Skui i Bærum.

Siden avkjørselen fra E16 mot Skui/Rykkinn er sperret må man ta av mot Rykkinn/Bærums Verk.Ved rundkjøringen kan man velge å enten kjøre mot Rykkinn og videre ned Økriveien, mot Skui, og ta av til høyre etter rundkjøringen.30 m etter rundkjøringen ta til høyre opp Frogner-Tandbergveien. Herfra og fram til P-plassen på gården er det skiltet.

Alternativ 2 er å kjøre mot Vøyenenga/Skui. Følg Ringeriksveien, og ta av til høyre mot Rykkinn. Ved første rundkjøring, ta til venstre og til venstre opp Frogner- Tandbergveien. Herfra og fram til P-plassen på gården er det skiltet

Send melding til Vestre Frogner Gård

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.