Vestre Frogner Gård

Vestre Frogner Gård på Skui i Bærum tilbyr selvplukk og salg av bær og frukt, alt fra bringebær til epler,pærer,plommer,kirsebær ,rips,solbær og stikkelsbær.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

Å plukke bær og frukt selv er knyttet til en deilig sommerfølelse og gir rom for gode barndomsminner. Vi lager syltetøy, fyller opp fryseren og nyter av de sommerlige smakene hele året!  Hos Vestre Frogner Gård i Bærum har du mulighet til å plukke et stort utvalg av forskjellige typer bær og frukt!

En perfekt aktivitet for familier og par!

Sesongen 2017

18, 20, 21 og 22. juli holder de oppe fra kl. 08.30.

I år har Vestre Frogner Gård oppgradert hagen med 1500 stk nye bringebærplanter, derav 2 nye sorter og Glen Ample . De nye sortene er Glen Fyne som er en ny skotsk bringebærsort. og Agat som er en ny norsk bringebærsort. De planter også 170 stk av Fanal kirsebær trær.

Sesongen med bær varer fra ca. midten av juli og til slutten av august, mens epler kan plukkes fram til oktober. Det er lett servering på stedet, mange blir sittende og nyte utsikten og den fredlige tilværelsen.

Sesongen starter ca mellom 17-20 juli. kl 08.30. Informasjon kommer når det er startet.

Ferdig plukket

Det er også mulig å bestille ferdig plukkede esker av alle frukt- og bærslag . Send mail til hkfrogner@frognergaard.no eller send sms til 92262739 med antall kilo ,ønsket hentedag og klokkeslett mellom kl. 11-17.00.

Når du kommer blir bokser og kasser veid. Det er mulig å få kjøpt begge deler på gården, men du kan gjerne ta med dine egne. De har beholdere som du kan feste på kroppen, og plassere de grønne kurvene i. Du får så tildelt et område og blir fulgt dit.

Når du er ferdig, veier de kassene igjen og trekker vekk vekten av selve kassen.

Vestre Frogner Gård har bankterminal. Det er også salg av eplesaft i flasker og 5l kartonger.

Om Vestre Frogner Gård

Vestre Frogner gård er en praktfull gård på Skui i Bærum. Det er en av de eldste gårdene i Bærum. Gården har gått gjennom mange generasjoner, og de som bor der bærer ennå etternavnet Frogner. Det bor flere generasjoner av familien på gården nå.

Før var det full gårdsdrift med dyr osv, men nå konsentrer de seg kun om korn, skog og selvplukk og salg av bær og frukter. Gården har drevet med dette i mange år og har nå over 6-7 km med bringebærbusker.

 

Priser selvplukk

(oppdatering av priser kommer)

Veibeskrivelse

Frogner gård ligger på Skui i Bærum.

Fra Oslo
Kjør E18 til Sandvika, ta så E16 i retning Hønefoss. Etter tunnel nr to fra Sandvika, Brennetunnelen, tar man av til høyre ved utgangen av tunnellen og følger skiltet til Skui. Etter å tatt til venstre i første rundkjøring, skal man 30 m etter rundkjøringen ta til høyre opp Frogner-Tandbergveien. Herfra og fram til P-plassen på gården er det skiltet.

Se kart på Gule sider >>

Her kan du lese mer om familien, tilbudet og produktene.